Spune-i mamei tale sau tatalui tau ca daca nu vor vorbi cu acel baiat mergi tu singura la politie si-l reclami!
Si chiar asa sa faci, daca nu iau masuri parintii tai mergi tu la politie si le spui ca vrei sa faci o reclamatie impotriva (numele) care te agreseaza sexual in fiecare zi!
Sau mai poti cauta pe net un numar de telefon de la protectia copilului si le spui lor ce ai zis si aici si fi sigura ca ei vor veni la scoala ta si vor lua masuri!
Inainte sa ajungi la politie sa-i spui si acelui baiat ca daca nu te lasa in pace mergi la politie, poate se va domoli...
Scoți frumos telefonul, îl filmezi când nu te lasă în pace şi le arăți părinților tăi prima dată, de acolo cred că ei vor merge la poliție, cui i-ar conveni că fata lor este abuzată? Ca de obicei, caz de nepotism, dacă tatăl lui este director, asta nu înseamnă că el poate face ce vrea şi când vrea.
De ce aș minți?
Nimeni nu mă crede.
Dar asta este adevărat.
Nici eu nu înțeleg ce se întâmplă?
Dece eu trebuie sa trec prin toate astea? Eu am doar 12 ani!
Intrebam pentru ca aici pe TPU se pun si intrebari la misto. Ca sa-ti raspund la intrebare, eu zic sa faci ce a zis si @Kufu95.
Pai face asta pentru ca te place cumva dar daca tie nu iti face placere ceea ce face asta nu ii da dreptul sa continue si asta se cheama agresiune! Afla-i numele prin cunoscuti si spune-i ca-l reclami la politie, iar pentru agresiunea minorilor iti spun eu ca nu va scapa ieftin sau usor! Nu-ti fie teama, fa-ti tu dreptate daca nimeni nu vrea sa te ajute!
Troll, apar conturi noi cu o singura intrebare, toate despre sex si scenarii de genul.
miriaaaanaa3 întreabă: