| Love345 a întrebat:

TPU: Am o problema foarte mare.
Eram la școală și ieșeam din toaletă, eu am deschis ușa dar un băiat din clasa 12 a stătea lângă ușă și fără să spună nimic mă luat de talie strâns și m-a dus în cabina de toaleta [el a intrat cu mine] El a început să mă pipăie pe tot corpul și să mă sărute (eu am 12 ani) După câteva minute mai spus la ureche că mă iubește și dacă cineva va afla despre asta se va repeta asta doar că la el acasă (locuiește fără părinți) am incercat sa fug dar mă ținea foarte strâns de măni. După asta a pleca.
Eu am fugit la dirigintă și i-am spus dar nu mă crezut. După ceva timp ne-am întâlnit în coridorul școlii în pauză și a început să mă sărute cu limba de față cu toți colegii și a zis că sunt iubita lui. Eu nu știam ce să fac deci am fugit acasă.A doua zi la școală diriginta ma întrebat de ce am plecat acasă și ea nu ma crezut așa că m-a trimis la director și i-am spus totul (Directorul este tată lui) el a spus "uită,,.Eu am ieșit din cabinet dar la ușă mă aștepta acel tip [eu am incercat sa îl ignoră]el ma sărutat și a plecat.La sfârșitul orelor plecam acasă. Când am intrat în autobuz voiam să mă așez dar el vine și așează pe genunchi lui eu voiam să mă scol dar mă ține forte strâns de talie.Eu i-am spus să îmi dea drumul dar el a spus că nu îmi vă dă drumul până când nu va vrea el asta.El să coborât la stația lui și după aia mă coborât și eu la stația mea.Acasa le-am explicat mamei totul dar e a spus că am înnebunit. SPUNEȚIM CE SA FAC MAI DEPARTE?

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Spune-i mamei tale sau tatalui tau ca daca nu vor vorbi cu acel baiat mergi tu singura la politie si-l reclami!
Si chiar asa sa faci, daca nu iau masuri parintii tai mergi tu la politie si le spui ca vrei sa faci o reclamatie impotriva (numele) care te agreseaza sexual in fiecare zi!
Sau mai poti cauta pe net un numar de telefon de la protectia copilului si le spui lor ce ai zis si aici si fi sigura ca ei vor veni la scoala ta si vor lua masuri!
Inainte sa ajungi la politie sa-i spui si acelui baiat ca daca nu te lasa in pace mergi la politie, poate se va domoli...

11 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Scoți frumos telefonul, îl filmezi când nu te lasă în pace şi le arăți părinților tăi prima dată, de acolo cred că ei vor merge la poliție, cui i-ar conveni că fata lor este abuzată? Ca de obicei, caz de nepotism, dacă tatăl lui este director, asta nu înseamnă că el poate face ce vrea şi când vrea.

| Love345 explică (pentru lpavel):

Eu nu îi știu numele.
Dar nu înțeleg de ce face asta?

| Love345 explică (pentru Kufu95):

În școală nu am voie cu telefonul.
Și îmi este și puțin frică pentru că a zis că se va repeta doar că la el acasă.De îmi este cel mai frică.

| simplaexistenta a răspuns:

Trollezi sau e real?

| Love345 explică (pentru simplaexistenta):

De ce aș minți?
Nimeni nu mă crede.
Dar asta este adevărat.
Nici eu nu înțeleg ce se întâmplă?
Dece eu trebuie sa trec prin toate astea? Eu am doar 12 ani!

| simplaexistenta a răspuns (pentru Love345):

Intrebam pentru ca aici pe TPU se pun si intrebari la misto. Ca sa-ti raspund la intrebare, eu zic sa faci ce a zis si @Kufu95.

| lpavel a răspuns (pentru Love345):

Pai face asta pentru ca te place cumva dar daca tie nu iti face placere ceea ce face asta nu ii da dreptul sa continue si asta se cheama agresiune! Afla-i numele prin cunoscuti si spune-i ca-l reclami la politie, iar pentru agresiunea minorilor iti spun eu ca nu va scapa ieftin sau usor! Nu-ti fie teama, fa-ti tu dreptate daca nimeni nu vrea sa te ajute!

| MarianWLF a răspuns (pentru simplaexistenta):

Troll, apar conturi noi cu o singura intrebare, toate despre sex si scenarii de genul.

| simplaexistenta a răspuns (pentru MarianWLF):

Aha. Imi imaginam. Mersi ca m-ai informat happy

| Kufu95 a răspuns (pentru Love345):

Atunci, tot vorbeşti cu mama ta despre asta, e imposibil să nu se întrebe la un moment dat, dacă tu chiar spui adevărul că o înnebuneşti la cap cu problema asta.

| Violleta2022 a răspuns:

Alta poveste inventata!