anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, am și eu câteva întrebări... legat de viața in general, cum fac sa plac tuturor. sa fiu simpatic, respectos. dar și eu sa i respect etc.
1) Când cineva îmi vorbește urat, face mișto etc, eu cum sa reactionez? Sa l bat sau cum? Dar tot sa fiu simpatic.
2) Când fetele in general se uita câteodată la mine, ce înseamnă? Ca vreau sa le bag in seama sau ce?
3) Cam ce le place fetelor mai mult la băieți?
Muschii, bucile, zâmbetul, parul, caracterul sau Frumusețea?
Cum fac sa le atrag atenția?
4) Cum fac sa devin FRUMOS?
Adică, dați mi toate sfaturile posibile.
5) Cu barba sau fără? Cum le place in general la persoane?
Am 17 ani
6) Mersul cum trebuie sa fie?
7) In general, ce le place fetelor la băieți?
Coliere, inele, piercinguri sau tatuaje, tăieturi pe sprâncene?
8) Cum sa fiu carismatic?
Cam atât. dacă e mai Spune-ți mi voi sfaturi bune

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In viata nu traiesti sa fi pe placul altora man, https://www.youtube.com/watch?v=bvTYgLxMaxk

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu îmi plac tipii simpatici.Nu îmi plac persoanele simpatice.Una e sa îmi fie simpatic mie(ceea ce înseamnă ca le e antipatic celorlalti laughing), și alta e sa fie catalogat universal drept simpatic, ce echivalează cu neinteresant/plictisitor/comun
De ce sa fii plăcut de toți?"Toti" e alcătuit in proportie de 90% din idioți.Chiar nu poți supraviețui fără aprobarea lor?
Carismatic? Incearca mai întâi sa ai putina personalitate. Dupa vine și carisma))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie genul de om care vrei tu să devii îmi e foarte antipatic. happy

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Și ca să completez: majoritatea îi consideră antipatici chiar dacă-i bagă în seamă din politețe.

| AnonimaaaaG a răspuns:

1. Eu zic ca daca unu iti vorbeste urat si face misto, sa-l ignori. Lasa-l sa vorbeasca, nu trebuie sa-ti pui mintea cu unu care se da mare prinț.
2. Poate sa insemne si asta. Saluta-le, zambeste-le. Poti sa te bagi si in seama cu ele, de ce nu.
3. Pf. Depinde. Unele sunt materialiste si le plac baietii cu bani
Altele se cred prea zane si au pretentii sa fie baiatul frumos, cu muschi, ochi frumosi. zambet frumos. Abdomen. destepti.
Eu zic ca daca e ca o tipa sa te placa, te place asa cum esti.
Din ce ai enumerat tu, cel mai important e caracterul.
Nu trebuie sa faci ceva ca sa le atragi atentia... fii tu.
4. Fiecare e frumos in felul lui. Dar idk. Aranjeaza-te mai mult, imbraca-te mai cu stil, asa le atragi atentia fetelor laughing. Foloseste un parfum bun incat sa lasi miros frumos cand treci pe langa o tipă. Sa-i intre mirosul in minti.
5. Fetelor din ziua de azi le plac mai mult baietii cu barba. Dar nu are rost sa iti lasi barba daca tie nu iti sta bine. Si nu foarte mare, adica, unora le sta bine si cu barba mare. si cu ea mai nou crescuta. si aranjata calumea.
6. Mersul tau, lol. Nu trebuie sa mergi i tr-un anumit fel. Mergi drept si atat.
7. hm. Depinde de fete. Cred ca tot tatuajele sunt baza. Dar la unele fete le place sa fii doar tu. fara tatuaje si alte prostii.
8. Fii tu si gata. laughing

| Teemo123 a răspuns:

Uite, daca vrei sa fi simpatic trebuie sa faci pe plac la toată lumea ( e cam greu), când cineva te jignește încearcă să-i întorci replica cu ceva gândit nu fi agresiv decât dacă el începe.Si daca cineva se ia de altcineva ia apărarea cui vrei ( o sa pari implicat și interesat de.prieteni) când fetele se uita la tine nu incerca sa pari obsedat. Poți să le bagi in seama dar fara sa dai semne că le-ai văzut uitandu-se la tine. Fetelor le.place la băieți sa fie protectori și amuzanți. Fi de părere cu ele chiar daca au idei tâmpite dar uneori să le mă contrazici că sa pari ca ai un mod de gândire propriu. Nu ai cum sa devi frumos e vorba de mama natura dar totuși incearca sa te piepțani de dimineață sau înainte de școală și nu știu poate sa te îngrijești mai bine. Depinde de fata. Sincer daca ai barba o sa pari mai gânditor sau cult dar s-ar putea să le deranjeze ( dar după părerea mea cu barba). Nu contează mersul nu are treabă, mergi normal. Nu cumva sa te tatuezi sau sa te găurești fetele serioase urâsc asta și mai ales părinții lor. Daca vrei o fata serioasa ramai asa. Încearcă să le impresionezi dar nu fi lăudăros. Sper că te-am ajutat