anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU am si eu o problema. Prietenul meu s-a suparat pe mine pentru ca am avut o discutie cu un baiat pe mess in care acesta ma intreba : daca as sta cu el daca as fii singura, si eu i-am zis poate. El a vazut asta si ne-am despartit si am stat asa 4 zile. Acum ne-am impacat dar el este mai indiferent cu mine si a zis ca nu o sa mai fie ca inainte pentru ca a vazut ca nu e bine. Mie nu imi convine deloc asta.

Cum as putea sa il impac si sa fim iar ca inainte? funda happy

Răspuns Câştigător
| anitza2000 a răspuns:

Dovedestei ca iti pasa de el si ca nu l-ai insela orice s-ar intampla...ai spus ca "poate" ai sta cu el daca ai fi singura inseamna ca nu iti pasa de aceea persoana, plus ca nu esti singura asa ca nu ai sta cu el happy...arata-i ca nu are de ce sa se teamabig grin (sunt foarte multe moduri in care poti face asta)

| Elena11 a răspuns (pentru anitza2000):

Modurile ma intereseaza pe mine tonguehee hee

| anitza2000 a răspuns (pentru Elena11):

Pai.incurajazal, spune-i ca il iubesti, dai un cadou din cand in cand si daca intreaba "cu ce ocazie?" ii zici ceva siroposlaughing, cand ai sansa spune-i ca pentru tine e unic ...eu asta as face in situatia tahappy diferenta de varsta e mare deci nu garantez ca functioneaza, dar totusi am incercat sa ajutbig grin

2 răspunsuri: