| ubhgyfytddtfhfgdf a întrebat:

TPU astăzi am avut o problema când am terminat orele eu cu varul meu stăteam pe o banca în oraș și apare fosta mea colega de la școală generala și îmi spune o porecla fata in fata cu varul meu
cea ce nu trebuia sa audă. Și el spune de ce îi zici așa. Iar fata aceea îi zice pentru ca așa îi ziceam și la școală... iar lui nu părea ca îl interesează ( cred) problema este dacă îmi va spune și el ăsta din cauza acelei fete. Vreau părerile voastre ce săi spun, nici măcar nu știu ce săi fac sa "uite" acest lucru. Și cel mai important ce săi spun ei când o sa mă întâlnesc iar o data fata în fata cu varul meu sa nu mai vorbească așa.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Spune-i tot adevarul si roaga fata sa-si tina gura altadata.

| dani2404 a răspuns:

Daca e varul tau, te va intelege si nu cred ca iti va spune asa sau o sa zica altora. Iar in privinta fetei, las-o in pace, cand nu ii dai atentie, atunci se opreste, daca ii spui sa nu-ti mai zica asa, contiuna.

| DaianMarian a răspuns:

Sincer cretinii diin ziua de azi care poreclesc oameni intr-un mod jignitor nu se lasa asa de usor... trebuie sa ii bati cu propriile lor arme ( asta nu inseamna ca ii poreclesti si tu pe ei ci inseamna ca trebuie sa iti bati joc si tu de ei intr-un mod inteligent, ca sa ii doara )bafta big grin