Nu toti baietii sunt la fel asa cum nu toate fetele sunt la fel, ai punctat bine in intrebarea ta "baietii", cand esti tanar/a 18-23 ani, fluturatic/a, curiosi sa cunoasca nu te poti astepta la maturitate emotionala, baietii inseala, fetele inseala, se minte mult in relatii, asteptarile sunt mari dar inteligenta emotionala.
Poate tu vrei ceva serios dar trebuie sa iti dezvolti capacitatea de a citi omul din fata la prin fapte, nu prin mesajele frumoase pe care ti le scrie.
Inteligenta emotionala e foarte scazuta la varste mici, exista sigur si un mic procentaj de persoane loiale chiar daca au abia 18 ani dar e rar, la varsta aceea si baietii si fetele se simt incantati sa vorbeasca si cu alte persoane de sex opus chiar daca sunt intr-o relatie asadar nu te poti astepta la multe din partea lor.
La aproape 28 de ani daca ar fi sa cunosc o fata ies la intalnire cu ganduri serioase, imi caut partenera de viata nu o simpla relatie trecatoare, vorbesc doar cu tine si ai toata atentia mea nu mesaje cu toate vagaboantele, e lipsit de respect fata de partener sa tin legatura zilnic prin mesaje sau la telefon cu alta persoana de sex opus, este flirt si strica relatia, nu caut atentie in alte parti, doar la partenera mea, toate fostele sunt la blocat, asa e corect, oricine incearca sa se bage in relatia noastra e respins instant, daca iti spun ca ies cu baietii si intre timp vin si prietenele lor sau apar alte fete, te sun sa vi langa mine, iti da sentimentul ca esti apreciata si doar pe tine te vad, poate suna prea extrem pentru unele persoane dar eu asa vad seriozitatea in relatie, asta inseamna din punctul meu de vedere sa lupti si sa iti doresti sa imbatranesti langa acea persoana, trebuie sa tineti aproape.
Teoria e usoara, practica te omoara, nu a spus nimeni ca e usor sa iti gasesti un partener serios si capabil dar trebuie sa ti cont ca vei indeparta anumite persoane cand ai o relatie, pentru binele vostru orice persoana de sex opus care flirteaza cu voi trebuie sa dispara instant, problema in relatii in ziua de azi este ca unul din parteneri ori ambi de multe ori nu dau drumul acelor legaturi chiar daca au intrat intr-o relatie, de aceea nu sunt seriosi, de aceea apar certuri, despartiri, infidelitate, inimi frante, etc, deschide bine ochii, fi oarba la cuvintele dulci si priveste la faptele lor, la atentia pe care ti-o acorda, la respectul pe care ti-l acorda, ai prins ideea, poate dura ani de zile pana gasesti acea persoana speciala.
Numai pe proaste le cuceresc si apoi le lasa balta, ca alea se intind ca pelteaua din prima.
Nu știu ce fel de răspuns te aștepți să primești.
Nu sunt 2 oameni la fel.
Nu sunt 2 relații la fel.
La mine unii da,dar am văzut si alte cazurii, o grămadă.
Mereu dau peste tipi care au relație serioasă si lungă, s-a întâmplat asta de 4 -5 ori...ei mă cuceresc si după când aflu de iubita lor mă lasă baltă, află si ele normal, relația lor devine stricată, si ele devin disperate, dar dacă ma gândesc la ei acum, nici nu îmi pasă deloc de ei nici să nu ii vad, nici sa nu aflu, am văzut asta la mai multe cupluri, și băieții fac asta si fără sa aiba relație serioasă, cuceresc o fata pentru sex si după o lasă, si după alta.si etc.