| AndreeaCoco a întrebat:

TPU, buna tuturor, in curand fac 16 ani, in scoala e un baiat pe care il iubesc de aroape 10 ani, el face 19 in curand, cu toate ca am incercat sa-i arat si sa-i spun ca-l iubesc la nebunie, nu ma vrea, ba mai mult cred ca ma uraste, nici nu ne mai vorbim, el iubeste o alta fata..ma doare dar cu toate astea, i-am lasat mereu mesaje pe facebook, chiar daca nu-l am la prieteni, i-am urat paste fericit, craciun fericit, dar fara raspuns, desi vazuse mesajele... ultima data cand am vorbit cu el mi-a zis ca nu simte la fel..sa inteleg asta. Eu am o relatie de 3 luni cu un alt baiat, dar cu toaste ca tin la iubitul meu, pe acest baiata nu-l pot uita, e tot ce-mi doresc. Cum credeti ca ar trebui sa procedez cu el, avand in vedere ca-l iubesc mult, si nu-l pot uita...e ultimul an in care il mai vad, caci termina. Ajutorrrrrr, va rog din suflet, am nevoie. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| ElenaAlexia2002 a răspuns:

Si eu trec cam prin acelasi lucru. Iubirea adevarata nu moare niciodata, chiar daca celalalt nu simte la fel.Incearca sa-i fii prietena si nu doar o fata care il place. Crede-ma ca ignoranta nu ajuta cu nimic.Desi doare, incearca sa-l vezi ca pe un prieten. Apropie-te de iubitul tau si fi amica lui.

| AndreeaCoco explică (pentru ElenaAlexia2002):

Da, as vrea, dar nu vrea sa ii fiu nici macar amica, iar asta doare si mai tare.

Da, as vrea, dar nu vrea sa ii fiu nici macar amica, iar asta doare si mai tare. Multumesc mult pentru raspuns, inseamna mult.

| ElenaAlexia2002 a răspuns (pentru AndreeaCoco):

Cu placere(te inteleg perfect)

Mi-am dat seama, te pup.

6 răspunsuri:
| RedheadOnTheRun a răspuns:

Eu nu cred ca ce simti tu e iubire, ci obsesie. Peste cativa ani iti vei da seama singura de asta.
Nu-l poti obliga sa fie cu tine, sa te accepte sau sa-i placa prezenta ta, dragostea nu functioneaza asa. E prima ta "iubire", un concept la care nu poti ajunge, ceva greu de atins. De aia simti ardoarea asta.
Cu timpul o sa iti treaca, incearca sa iti canalizezi energia pe lucruri care sa merite, pe copilaria ta, prieteni si activitati placute. Nu-l mai stresa, nu vei obtine decat dispretul si indiferenta lui. Tu ti-ai facut "datoria", i-ai explicat ce simti, mai mult decat atat nu ai ce face.

| AndreeaCoco explică (pentru RedheadOnTheRun):

Nu e obsesie, sincer, de 2 ani nu i-am mai zis nimic, doar simple masaje de rsarbatori si de ziua lui. Nici nu l-am obligat sa fie cu mine, niciodata, tot ce am cerut a fost sa fim amici... Dar multumesc pentru raspuns.