| Francesca17 a întrebat:

TPU ce jocuri de petrecere super distractive stiti? Va rog frumos spuneti-mi sunt disperata! Fundaaaa sad

3 răspunsuri:
| Vanesituca a răspuns:

Poi eu zic ca 7 minute in rai este un joc fffff frumos se joaca asa se scriu numele fetelorpe bilete ex ana pe un bilet maria pe alt bilet si tot asa dar numai numele fetelor si separat faci exact acelasi lucru si cu baietii dupa acest lucru trageti numele unei fete si dupacea numele unui baiat ex ana si andrei acesti 2 trebuie sa se duca in alta incapere si sa steie acolo 7 minute in acest timp ei au voie sa se sarut sa steie sa vorbeasca sa scoata sunete amuzante prin amuzarea prietenilor deci cum am spus stau 7 minute si atentie este INTERZIS in timpul ce cele 2 pers stau in rai sun interzise chestiile gen iesire la pizza sau alcevawinking daca vrei al joc mai este si cardul acesta il joc mereu pe strada faceti toti un cerc dar nu e voie sa vina fata fata in acest cerc trebuie sa vina fata baiat fata baiat fata baiat deci nu trebuie sa steie 2 fete una langa alta in acest joc trebuie sa folosesti orice card card de la banca etc acest card il pui pe gura si trebuie sa il dai baiatului care sta langa tine partea cea mai distractiva si placuta este ca daca iti pica cardul o sa aiba loc un sarut:X:X:Xwinkingwinking mai est esi jocul popa prostu pe pedepse sticluta cu otrava etc sper ca te-am ajutat:*:*:*:* funda?:X:*?

| sorynaraisa a răspuns:

Jocuri de petrecere cum ar fi: pinata,limbo, adevar, provocare sau valuare si va uitati la un film

| Francesca17 explică (pentru sorynaraisa):

A trecut ziua mea mersi de raspuns...