| Sapersters a întrebat:

TPU, credeți că este normal ca un profesor să vă jignească din senin, fără să îi deranjați ora? O să vă povestesc o întâmplare din viața mea, care a avut un impact puternic asupra mea. Totul s-a întâmplat când eram în clasa a VII - a, nu o să uit niciodată ziua aceea, profesoara mea de chimie a început să mă jignească din senin, după ce una dintre colegele mele, care se afla la tablă nu a știut să rezolve exercițiul, s-a întors brusc spre mine și a început să-mi zică,, Stai așa că nu-mi amintesc numele tău, a tu ești aia ( mi-a spus numele de familie, nu o să îl spun aici pe TPU ) apoi a început să mă jignească, zicându-mi,, ești un nimic ",,, nu o să ajungi nimic ",, ești zero barat ", de asemenea m-a numit,, gunoi " și,, proastă ", dar asta nu este tot, de câteva ori m-a imbrâncit, m-ă scotea la tablă frecvent și când știam să rezolv problema de chimie, îmi adresa aceeași întrebarea de mai multe ori, iar când vedea ca știu, îmi zicea treci la loc, și-a, și-a data viitoare nu o să știi nimic, toate astea au durat toată clasa a VII A, precizez că eu nu eram genul de copil care să deranjeze ore, niciodată nu i-am deranjat ora, spre deosebire de alții, care făceau gălăgie, dar lor niciodată nu le-a adresat cuvintele pe care mi le-a adresat mie, nimeni nu știe despre acest incident, nu am avut curajul niciodată să spun asta cuiva, pentru că provin dintr-o familie violentă și cel mai probabil vina ar fi căzut tot pe mine. Rog seriozitate, nu postez asta să mă victimizez, nu cer mila nimănui, iar la psiholog nu pot să mă duc, deoarece costă bani și nu-mi permit. Cum pot trece peste asta?

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"profesoara mea de chimie a început să mă jignească din senin"

chiar din senin? dacă-ar fi s-o intrebăm pe ea ar zice la fel?

| Sapersters explică (pentru sierra1):

Este adevărat, eu n-am făcut nimic, ce te surprinde atât? există o mulțime de profesori în tara asta, care fac asta.

| sierra1 a răspuns (pentru Sapersters):

E o părere. Nici profa aia a ta n-o fi chiar țicnită

Dacă este normal să jignești pe cineva, ca nu este foarte bună la chimie și asa din senin, atunci ești dus cu capul și tu.

~ Sapersters: ești dus cu capul și tu~

după halul grosolan in care te exprimi, e explicabil ce ți se intâmplă.

La fel de clar e că nu profă-ta e de vină

" | Sapersters:... există o mulțime de profesori în tara asta, care fac asta"

din puțul înfundat al cărei gândiri ai scos-o?

Înseamnă că trăiești pe sub pământ, o fată de 15 ani, acum câțiva ani s-a sinucis, pentru că a fost umilita de profesorul de matematică, caută știrea și sigur o sa o găsești

Kaka-maka ce spui tu. Te dai lovită in aripă când te sinucideai că ești româncă. Mută-tă mami in Bangladesh!

https://www.tpu.ro/......magita-ca/

| dullcat a răspuns:

Buna.La psihologul liceului poti merge, nu costa bani. Iar ce spui aici nu e deloc ok.Totusi, tind sa cred ca te-a confundat sau i-ai activat tu vreun buton? Poate considera ca incerca sa ii soptesti colegei?

Si pe mine m-a tras profa de mate de par in clasa a V-a, fiindca m-am intors spre niste colegi din spatele bancii mele, sa le spun sa taca, sa nu mai rada prosteste. Si profa a venit val vartej pana in spate, ne-a tras la toti 3, crezand ca radeam cu ei. Aia e, nu pot spune ca m-a afectat. Dar asupra ta ce impact a avut mai exact? As crede ca maidegraba familia violenta ti-a cauzat probleme, nu aceasta profesoara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un astfel de comportament din partea unui cadru didactic este revoltător și abuziv. Ar fi trebuit reclamată.
Chiar daca nu te agreea, nu avea dreptul să te trateze astfel și să se exprime așa.
Cum ai putea trece peste asta? Primind iubire și susținere din partea altora, căci dragostea vindeca orice rana.