"profesoara mea de chimie a început să mă jignească din senin"
chiar din senin? dacă-ar fi s-o intrebăm pe ea ar zice la fel?
Este adevărat, eu n-am făcut nimic, ce te surprinde atât? există o mulțime de profesori în tara asta, care fac asta.
E o părere. Nici profa aia a ta n-o fi chiar țicnită
Dacă este normal să jignești pe cineva, ca nu este foarte bună la chimie și asa din senin, atunci ești dus cu capul și tu.
~ Sapersters: ești dus cu capul și tu~
după halul grosolan in care te exprimi, e explicabil ce ți se intâmplă.
La fel de clar e că nu profă-ta e de vină
" | Sapersters:... există o mulțime de profesori în tara asta, care fac asta"
din puțul înfundat al cărei gândiri ai scos-o?
Înseamnă că trăiești pe sub pământ, o fată de 15 ani, acum câțiva ani s-a sinucis, pentru că a fost umilita de profesorul de matematică, caută știrea și sigur o sa o găsești
Kaka-maka ce spui tu. Te dai lovită in aripă când te sinucideai că ești româncă. Mută-tă mami in Bangladesh!
https://www.tpu.ro/......magita-ca/
Buna.La psihologul liceului poti merge, nu costa bani. Iar ce spui aici nu e deloc ok.Totusi, tind sa cred ca te-a confundat sau i-ai activat tu vreun buton? Poate considera ca incerca sa ii soptesti colegei?
Si pe mine m-a tras profa de mate de par in clasa a V-a, fiindca m-am intors spre niste colegi din spatele bancii mele, sa le spun sa taca, sa nu mai rada prosteste. Si profa a venit val vartej pana in spate, ne-a tras la toti 3, crezand ca radeam cu ei. Aia e, nu pot spune ca m-a afectat. Dar asupra ta ce impact a avut mai exact? As crede ca maidegraba familia violenta ti-a cauzat probleme, nu aceasta profesoara.
Un astfel de comportament din partea unui cadru didactic este revoltător și abuziv. Ar fi trebuit reclamată.
Chiar daca nu te agreea, nu avea dreptul să te trateze astfel și să se exprime așa.
Cum ai putea trece peste asta? Primind iubire și susținere din partea altora, căci dragostea vindeca orice rana.
anonim_4396 întreabă: