Nu mai pune suflet pentru niste curve cu 2 fete!
Las-o sa raiasca cum vrea, dupa **** smecheriilor.Cunsoc si eu astfel de persoane, doar ca nu le dau atentiea care ar dori ele sa o aiba din partea mea.Mai bine dai dracu'lui tot ce a fost si data viitoare esti mai severa in privinta criteriilo unei BFF.
Bafta. N-ai nimic de pierdut...doar o persoana care ar putea avea influenta negativa in viata ta
Buna!
M-ai bagat in ceata cu X, Y, prietena ta cea mai buna, baiatul de care iti place. Te rog sa fii mai explicita, vreau sa vorbesc cu tine, sa te descarci. Am inteles in mare ce ai vrut sa zici si anume ca ai fost tradata de o fata pe care o considerai prietena foarte buna. Este foarte naspa sa ti se intample asa ceva!
Daca vrei sa mai vorbim poti sa imi trimiti mesaj cu ID-ul tau de mess sau poti sa incerci sa fii mai explicita aici.
Sper ca pe viitor sa nu ti se mai intample asa ceva!
Eu zic ca astea nu iti sunt prietene, si baiatul nu te merita daca a cedat atat de usor .
@asya a facut o ecuatie, eu zic sa meditezi putin asupra ei .
LAso pe X in pace.Nu merita.Nu e o prietena buna si ar dureao in fix de tine.Incearca sa ai 1 sau 2 prieteni adevarati decat 1000 de prieteni precum curva asta:d sper sa ter ajute sfatul meu.
@sexychick Chiar asa sunt.Adica am amici multi dar prieteni daca stau bine sa ma gandesc, mai mult de 3 nu sunt.Ms pentru rasp.:*
Vad ca te-ai descarcat cu aevarat; iti spun atita persoana care iti inseala asteptarile sau, cum zici tu e o jigodie nu se poate numi PRIETEN, renunta la acea persoana; pa!
@kongeriket.probleme in paradis? Stai calm ca nu-s a 6 a .Si ia lumineaza-ma si pe mine unde a ajuns lumea asta? Si inca o chestie ai invatat si tu la mate o formula (sau copy/paste de pe net) si hop o pui aici daca raspunzi ca un porc/vaca de ce ti-ai mai omorat timpul citind intrebarea mea? Hai te pup dragutaa'[si ma mai intreaba de ce sterg raspunsurile=)]