Te uiti in oglinda atunci cand vorbesti?
Ma bucur ca sunt atat de importanta incat doar despre mine vorbesti.
Sau poti spune: Multumesc la fel
"Tu si prietena ta, si tor clubu de inecate, am o vorba pentru voi..Arati perfect, din spate "!
"10 centrimetri diametru-n *** ai, stie mama ta la ce varsta ai avut primul f*tai?"
Nu te lua de ale mele ca ma iau de *** ta.
Esti asa de falsa in cat scrie MADE IN CHINA pe tine.
Cine e prietena la toti nu e prietena nimanui.
Din cand in cand mai schimba paharul cand asculti pe la usi.
La femei le plac baietii tacuti,pentru ca cand nu vorbesc cred ca le asculta.
Femeile doresc sa fie frumoase,ci nu inteligente.
Nu am visat niciodata ca esti mai frumoasa,pentru ca nu reusesc sa dorm cand te vad.
Daca as putea naste din nou, as vrea sa fu un soarec, un gandac, sau paianjen, asa as fi sigur ca fugi de mine.
Lumea zice ca daca omori femeia faci 20 de ani de puscarie, eu nu mai am nevoie de puscarie, cu ea sunt deja.
Ce are 20 de cm si cam 5 de largime si face sa innebuneasca femeile? O bacnota de 500 de euro.
De ce uraganele au nume de femei, precum Katrina etc.Pentru ca cand vin spre tine sunt salbatice si umede, iar apoi pleaca cu casa, masina si banii.
De ce nu poti sa ai incredere in femei? Normal ca nu poti avea incredere in ele, sangereaza peste 5 zile(ciclu) si tot nu moare.
Ai creierul asa de mic ca poti sa te uiti pe gaura cheii cu amandoi ochi.
Daca femeile au o mica idee de ele insusi, poti fi sigur ca e unica idee ce o avea pentru toata viata.
Esti atat de urata in cat am pus poza ta langa foc, ca sa nu se apropie copii mei.
Cu un servetel umed pot sa iti sterg 90% di frumusete.
De obicei se spune "Scuzati ca stau cu spatele", dar la tine se spune "Scuzati ca stau cu fata la voi"
Esti atat te utila ca furculita cand mananci ciorba
Cat poate sa traiasca o persoana fara creier? Nu stiu, tu cati ani ai draga?
anonim_4396 întreabă:
Michix3 întreabă:
MyGoodLife întreabă: