| bubulikmik a întrebat:

TPU! Dau funda! am cateva intrebari pentru fete :
- ce sa fac sa imi mai creaska si mie sanisorii k sunt miciiiiiicrying(((
- cum sa slabesc la coapse? sunt dysperata de coapse k sunt foarte groase!
DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| missoriginal a răspuns:

Da stiu ca nu ai chef sa auzi,,-Lasa ca iti vor creste si tie.Mai asteapta.'', insa asta este. Daca existau chestii din`astea miraculoase ca sa-ti creasca sanii fii sigura ca toate fetele ar fi incercat.
Tinctura de marar:nu o recomand.Rezultate se vad dupa vreo 2 luni daca te tii serios de tratament insa nu ai de unde sa stii daca iti va creste ceva.
Plus ca mai au si reactii adverse si iti vor da organismul peste cap iar in timp se vor forma si boli deci e exclus.
Exista si nu stiu ce pastile care cica ti le mareste dar normal ca nu te alegi decat cu o cutie de pastile, sperante desarte, riscuri de a face cine stie ce boli si bani irositi degeaba.
Eu te sfatuiesc sa nu incerci chestii de`astea ca te joci cu sanatatea ta.
Si in plus nici nu stiu de ce vreti toate sani.
Eu ii am chiar foarte mari pentru varsta mea si nu fac decat sa atrag privirile tuturor golanilor plus ca nu pot face sport(sunt scutita), nu pot juca basket dar si atunci cand joc toti fraierii stau cu ochii in sanii mei deci nu prea vad eu ce placere e in asta.De fapt singurele chestii sunt ca nu iti faci griji ca iubitul se uita depa altele si hainele arata super pe tine.
Dar ca sa nu`ti spulber sperantele am auzit de niste exercitii.Cauta pe youtube si vei gasi.
Te pup``

1 răspuns:
| vanessa13 a răspuns:

In legatura cu sanii, exista la plafar tinctura de marar care da fermitate sanilor si ii poate mari cu cativa cm insa doar pe parcursul "tratamentului". De asemenea, poti sa iti masezi sanii cu ulei de germeni de grau de 2-3 ori pe zi.