Stii si eu ma intreb asta de foarte multe vreme. Cum pot altii sa aiba niste lucruri, pentru care eu o sa muncesc o viata si ei nu le pretuiesc. Parintii nu divorteaza fara motiv, divorteaza pentru ca nu mai merge. Un sut in fund de la viata, un pas inainte! Stiu ca nu te-am ajutat, dar tu trebuie sa mergi inainte choar daca parintii au divortat, nu trebuie sa lasi asta sa te raneasca mai mult de cat e cazu, Si lucrurile bbune o sa vina si ele ai sa vezi
De ce oamenii nu sunt mai milosi?
de ce exista oamnei prosti?
de ce nu exista politicieni corecti?
de ce nu putem scoate energie din nimic?
pentru ca lumea nu e perfecta si nici nu va fi iar noi trebuie sa ne adaptam
Pentru ca toti gresim, si toti vom intampina necazuri foarte grele sau le-am intampinat deja.
Daca nu ai trecut pana acum prin momente grele vei trece de acum in colo(100%).
Nu suntem perfecti si gandeste-te ca poate si parinti sufera.
Din nefericire multi copii se nasc dintr-o ''greseala''.
De ce nu pot oamenii sa zboare, de ce oamenii mor, de ce nu sunt politicienii in inchisoare? Pentru ca oamenii sunt mai putin decat imperfecti, sunt prosti. Le pasa doar de propria persoana si nu am o problema cu asta dar daca stii ca nu poti avea o familie, stai dracu potol! Trebuie neaparat sa ai nevasta si copii, iar dupa doua zile, divort. Nici parintii mei nu mai au mult pana sa divorteze; si se mai intreaba de ce ne merge prost, de ce nu suntem fericiti.
Suntem pusi la incercari pe care trebuie sa le trecem pentru a continua ''drumul'', orice ar insemna asta. Nu ne putem da batuti. Nu numai ca viata e imperfecta, insa intervine si un factor care incepe sa destrame orice relatie intre oameni buna, pura, fara interese. Societatea. Incercam sa dam vina pe altii, ne pasam responasibilitatea de la unul la altul, ne plangem pentru orice. Trebuie sa apreciem lucrurile rele care ni se intampla pentru ca ele contribuie la formarea personalitatii noastre. Orice greutate te face mai rational. Ce nu te omoara, te face mai puternic. Nu putem comenta in astfel de situatii... asta e ciclul vietii. Te nasti, ai parte de bucurii si suferinte si mori. Nimeni nu e scutit. Lasa la o parte lucrurile rele care te ranesc si incearca sa te bucuri putin si de partea pozitiva.
misauratcuviata întreabă: