| BaiatulElita a întrebat:

TPU, deci abia ce am intrat in clasa a 9a și deja unii dintre colegi nu ii mai suport..am crezut ca sunt de treaba, iar după ce am ajuns sa am o discuție cu ei, am realizat ca nu sunt cum îmi doream eu.Ce fac?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.E imposibil sa cunosti pe cineva in 4 zile.In locul tau as mai avea rabdare, abia ati inceput si prieteniile se formeaza in timp.Nu te lua chiar dupa aparente ca nu-i bine.Plus, ai zis unii colegi.Ok, atunci cauta sa vezi cum sunt altii si evita-i pe acei colegi.Ia totul ca o etapa importanta in dezvoltarea ta, in principal pentru nivelul de toleranta.Imi pare rau sa te anunt, dar daca acum tu nu ii suporti si crezi ca e aiurea, sa vezi ce fun e la facultate sau chiar la job, unde ai sansa sa ramai blocat intr-un colectiv pentru mai mult de 4 ani.Ce faci atunci? Niciodata nu ne vom intelege toti intre noi, stai linistit caci asa e firea umana.Totusi, asta nu inseamna ca trebuie sa fim nesimtiti.Atat timp cat lumea isi vede de treaba, se poate mentine o relatie de colegialitate relativ decenta.Succes in noul an.

7 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Îți cumperi 10 profesori și vin acasă la tine să te învețe.

| Hyperion7 a răspuns:

Sa ii ignori.
E normal sa nu va suportați cu toții.
Transferul nu e o soluție. Poti da de alții mulți mai răi.
Nici eu nu am m-am înțeles cu toți colegii și uite-ma că am supraviețuitbig grin

| DeMicUnCălător a răspuns:

I-ai asa cum sunt. Sau rămăi singur.
N-o fă pe Dumnezeu și incerca să-i schimbi că n-ai să reușești.
Incearcă să vezi părțile pozitive și benificile pe care le-ai putea obține de la ei.

| MeisterSchnitzel a răspuns:

Înveți să trăiești cu ei, asta e! Dacă nu-ți place de ei, nu le vorbi.

| Ilovedinero a răspuns:

Asta e problema cu generatia voastra, nu stiti sa va adaptati in price situatie.te adaptezi si tu nu trebuie sa devii ca ei ci pur si simplu sa fii cu ei.Ori asta ori vei fi antisocialul de care se va rade mereu si care va sta si se va uita doar pe pereti.

Răspuns utilizator avertizat
| Vasilake a răspuns:

Te muti la un liceu particular.