Dap.se vede ca preocuparile cele mai importante ale copiilor de 11-12 ani sunt relatiile si "dragostea". nu mai e ca pe vremea noastra cand era scoala pe primul plan. poate daca le-am ignora si nu le-am mai raspunde, si am incerca sa raspundem doar intrebarilor care au un sens si nu sunt stupide, poate vor inceta sa apara.insa se pare ca predomina generatia aceasta pe TPU.suntem in minoritate.
Pai nu cred ca daca intreaba asta, site-ul devine site de matrimoniale. Ei chiar au nevoie de un sfat si se asteapta sa il gaseasca aici! De ce nu i-am ajuta cu un sfat, din moment ce stim ce sa raspundem?
Da marrr, ei chiar au nevoie de sfaturi. dar daca urmaresti, in fiecare zi e postata cam aceeasi intrebare, doar ca nick-ul difera. daca ai nevoie de ceva sfaturi poti cauta intrebari si raspunsuri pe site.scrii acolo unde scrie"Caută întrebări sau răspunsuri:" sau cateva cuvinte si vei vedea ca iti gasesti peste 100 de asemenea intrebari. poti cauta acolo si gata. sau mai sunt postate"dau fundita ". pai oricum trebuie` sa dai fundita.la ce mai postati aceste "cuvinte magice"? am mai vazut "am 14 si nu am fost sarutata. e normal?" sau"am 14 ani si nu am avut nici o prietene. e de rau? " wtf? primul meu prieten l-am avut la 17 ani jumate(actualul si singurul). am mai avut asa doua "aventuri" daca le pot zice. faptul ca am fost mai apropiata de niste baieti si m-am sarutat cu ei.atata tot. ce-i rau in asta? voi nici nu stiti sa ma stergeti mucii si va ganditi numa` la mozoale, iubiti si sex.
si pe mine ma enerveaza la culme astfel de intrebari stupide. n-am raspuns niciodata la vreo intrebare de`asta si nici n-o sa raspund.am raspuns doar unei fete care(asa reiese din intrebarile si problemele ei) este exact ca mine. pur si simplu ma regaseam in povestile si problemele ei. in fine. atat ca am zis destul si multi vor sari cu gura. nb
Pe mine ma deranjeaja si tocmai din aceasta cauza am refuzat sa mai intru pentru ca sunt aceleasi vesnice intrebari. Sunt perfect de acord cu tine.
Si mai sunt cateva de genul,"ce melodii va plac ","voi ce faceti acum ","nu am somn, voi ce faceti la aceasta ora "etc din aceeasi breasla.