anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, e o fata la scoala. rade mai mereu e si draguta. odata i-am trimis pupic in timp ce mergeam spre ea si ea mi-a zambit. ia mai facut un coleg si ia zambit si lui. vreau sa ma bag in seama cu ea dar nu stiu ce sa-i spun. cu ce scuza sa ma bag in seama. va rog ajutați-mă

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pur si simplu: Buna, ce faci?
Sau ceva in legatura cu un moment din ziua respectiva de la scoala.

| NAT0 a răspuns:

Uite, nu e greu absolut deloc. Până la urmă nu ai nimic de pierdut.
Poţi să-i spui aşa. când e în pauză, să nu fie pream ulte persoane lângă tine şi ea deoarece o să aibă anumite reţineri.
"Bună sunt x, am aşteptat ocazia ideală să vin să-ţi spun că aş vrea să te cunosc mai bine, acestea fiind spuse mâine la ora y voi fi în curtea liceului şi mi-ar face plăcere să te văd."
Acum aştepţi răspunsul ei, dacă e unul negativ îi spui doar "Mulţumesc frumos pentru atenţia acordată." De ce? Că eşti un tip educat şi e momentul ideal să te retragi că o să te vezi nişte ani cu ea pe holuri şi nu vrei să te vadă ca pe un ciudat.
Oricum ea o să fie surprinsă că nu toţi fac asta, mă-nţelegi? Chiar dacă te refuză, îi mulţumeşti cum ţi-am spus mai sus şi dacă te găseşte ca un tip atractiv şi drăguţ, sigur o să te caute ea să-ţi vorbească, oricum, nu trebuie să stai după curul ei că sunt atâtea fete.happy

| anonim_4396 explică (pentru NAT0):

Pai faza e ca fetele s-au schimbat in ultimii ani. acum le place băieții ciao directi si mai înțepați. cum fac sa fiu asa?

| NAT0 a răspuns (pentru anonim_4396):

Heiii, din moment ce stii mai bine si mai pui si intrebari, despre ce si cum, de ce nu faci ca tine?laughing

| NellieLovett a răspuns:

Poarta-te dragut cu ea, eventual spune-i lucruri de genul "Ai un zambet contagios.". Incearca sa o intrebi la un sfarsit de saptamana daca vrea sa vina la un film sau in parc.Afla ce hobby-uri are si incearca sa fi interesat de ele.Succes!

| Lina1993 a răspuns:

II poti spune ca iti place foarte mult sa vezi persoane asa de optimiste ca ea, prin faptul ca rade mereu. Ceva de genu' ca scoala are nevoie de mai multe fete fericite pe holurilaughing si spune-o sub forma de gluma, ca sa fie si mai relaxata atmosfera.