| JaneEyer a întrebat:

TPU e urgeeentt! Ziua uneia din cele mai bune prietene ale mele se apropie...este pe 24sadEa nu isi sarbatoreste ziua, dar eu tot vr sa. i cumpar cevahappyDar pur si simplu nu am nici o idee. Ce as putea sa ii iau, avand in vedere ca face 12 ani? Este vb de kOle mea de banca.deci e serios. Funda pentru cel mai bun rasp!:*

7 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

Cumpara-i ce crezi tu! un cadou din inima

| BbqOmgWtf a răspuns:

Gandeste-te ca nu vrea sa si-o tina, ...fiind cea mai buna prietena ii cunosti prietenii! Atunci tinei-o tu, ca o surprise-party! Fi o prietena ff detreaba! Intrebandu-ne pe noi, se vede ca esti una! big grin

| Aannddrraaaaa a răspuns:

Ceva bijuteriismug? doar daca ii plac tinand cont ca are 12 anibig grin.chestii din plus ex ursuletilove struckcel putin eu cred ca o sa-i placa love struck.

| oanalovesit a răspuns:

Pai ii poti cumpara o bratara, un lantisor sau un inel de argint. happy Nu pot costa foarte mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ai putea sa-i faci un cadou.o bratara simpla, nu incarcata si sa iti cumperi si tu una la fel. Eu una asa am procedat, simbolizeaza o legatura stransa intre mine si prietena mea.

| zuZa_6487 a răspuns:

Buna! si eu am avut recent o problema asemanatoare! Si pana la urma i-am cumparat un lantisor de argint cu o cruciulita si o clepsidra. i-am mai dat si un biletel, in care i-am scris ce semnifica clepsidra!

| LoveBellaLoveEdward a răspuns:

Pai sa stii ca daca ae 12 ani poti sa-i cumperi un urulet din plus cu o inima asta ii dovedeste cat de mult tii la ea.dar poti sai cumperi si o carte pentru ca la acasta varsta ttebuie sa citeasca romane ex:twilight sau piratii din caraibe cartea sau academia vampirilor ai multe romane din cae sa alegi.