| 1996kdjfjeddnlwejfnkfalakafiwieskjfd a întrebat:

TPU! Help! Am nevoie de un sfat sau parere orice...
Deci, eu eram cea mai buna la invatatura la orice materie dar d cand am stat cu un baiat timp de 3 luni m-am cam schimbat; nu mai sunt la fel de buna, nu ma mai pot concentra deloc la ore si profesorii si parintii sunt dezamagiti, plus ca am inceput sa si injur, eu care nu am injurat pana acum niciodata... Vreau sa imi schimb comportamentul... cum pot face asta? Daca aveti vreo idee va rog sa mi-o spuneti. Multumesc anticipat

3 răspunsuri:
| IonuţR1995 a răspuns:

Ai avut o relatie timp de 3 luni, in care cred eu te-ai axat mai mult, si atentia ta ai acordat-o acelui baiat. In timp iti poti schimba comportamentul. Axeaza-te pe invatat putin, dar nu te neglija pe tine, si iesi prin parc/oras cu prietenii sa-ti mai limpezesti gandurile. Succes la scoala! :p

| volumexd a răspuns:

Anturajul schimba foarte mult oamenii, uneori fara ca tu sa iti dai seama si cred ca tuturor ni s-a intamplat asta.
Ar fi bine sa nu mai stai cu persoane care vezi ca nu sunt o influenta pozitiva si... sa te apuci din nou de invatat, chiar daca o sa fie mai greu.
De fiecare data cand iti vine sa injuri gandeste-te putin inainte de a spune ceva, invata sa te controlezi.winking

| TicTac47 a răspuns:

Draga poate esti indragostita de acel baiat si poate nu recunosti \nu veri.
Sau nu iti dai seama.
Cand te indragostesti obligatori se vor schimba notele la scoala apoi comportamentul.
Daca nu e dragostea inseamna ca e influenta baiatului.
Sau poate nu e baiatul, si e alt motiv si nu iti dai seama.