| SebiWEEEEEED a întrebat:

TPU help! Nu pot sa dorm noaptea, Ajutati-ma va rog, ma culc doar pe la 3-6 dimineata.Nu mai suport! Va rog ajutati-ma,

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Evită să mănânci seara târziu (ultima masă ar trebui să fie la orele 18:00), redu timpul pe care îl petreci în fața calculatorului și cel mai important este ca înainte de a te băga la somn să faci o plimbare de câteva minute. Ajută foarte mult la relaxare, și astfel vei „intra" mult mai repede în fazele somnului; în primul stadiu somnul este ușor, mușchii se relaxează, în stadiul 2 somnul devine din ce în ce mai adânc, iar în stadiile 3 și 4 numite DELTA vei dormi cel mai adânc. Atunci corpul tău se odihnește de eforturile depuse pe parcursul zilei.
De asemenea, asigură-te că în cameră ai o temperatură mai scăzută decât cea înregistrată pe zi (între 18-20 g C)., deoarece ciclul de veghe și somn este strâns legat de temperatura corporală.
Cu cât temperatura scade, somnolența apare, și invers; când aceasta crește, devenim activi, ne agităm, și în niciun caz nu putem adormi.
Un alt lucru care te va ajuta să adormi mai repede este cititul.
Încearcă să-ți faci un obicei din a citi în fiecare seară măcar câteva pagini dintr-o carte, în timp ce bei un ceai sau o cană cu lapte dulce.
Baftă!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai consuma cola, cafea, energizante.Şi dacă dormi până la amiază pune ceasul să sune dimineaţa şi nu mai dormi până seara. Poate ai vreo grijă, te frământă ceva, scapă de aceasta.Nu mai sta la calculator până târziu. Întreab-o pe mama decă are nevoie de ajutorul tău şi nu mai îţi ocupa timpul cu netul şi tv-ul.

| Kisie a răspuns:

Citeste o carte pliictisitoare si te ia simnul repede

| SebiWEEEEEED explică:

Problema e ca EU incep sa ma foiesc

| SebiWEEEEEED explică:

Alt Raspuns?

| ZeeT a răspuns:

Nu stiu de ce vrei asta eu mas distra seara ba chiar ma distrez numai ca adorm repede dar daca nu vrei agtate mult ziua