| Grimalkin a întrebat:

TPU, I need help. M-am certat cu cel mai bun prieten. El a zis ca nu ii place sa ma vada suparata si sa ma simt rau, si a zis ca cel mai bine ar fi sa nu mai vorbim, insa nu intelege ca asa m-as simti si mai rau. Aseara a vorbit cu cea mai buna prietena si i-a spus ca ii pare rau, ca tine la mine enorm, dar, cel mai bine ar fi sa nu mai vorbim. Cand a iesit i-a zis sa aiba grija de mine & stuff, avea la status ceva de genul 'i'm so f***ing sorrysad' si alte chestii. Ma simt prost, mai ales ca stiu ca nu e vina lui si isi tot cere scuze. Ce as putea face? straight face

3 răspunsuri:
| BolO a răspuns:

Dar de ce esti suparata si te simti rau? Poate aici e ceva ce l-a suparat pe el si l-ai dezamagit dar fara ca tu sa-ti fi dat seama. eu zic sa-l lasi si pe el o perioada, poate trece prin aceeasi situatie si dupa ai sa vezi cum se intoarce tot el la tine!

| MissIndependent a răspuns:

Eu in locul tau ia-si spune ca nu vreau sa imi pried prietenia din cauza unei certi aiurite si ca vrei sa fiti din nou prieteni

| MissIndependent a răspuns:

Eu in locul tau ia-si spune ca nu vreau sa imi pried prietenia din cauza unei certi aiurite.