anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, ieri am încercat sa abordez o fata și gen m-a respins.
Era cu 2 prietene și am luat-o intr-o parte să-i vorbesc, dar nu o cunoșteam deloc.
Am întrebat-o cum o cheamă, dacă era din orașul asta, și dupa aia i-am zis direct, "deci nu știu cum sa-ți spun dar te-am văzut des aici și o început sa-mi placa de tine. Te-ar interesa sa ne cunoaștem? Și ea o zis hmm nu. Dar s-a gândit puțin și era cam încrezătoare. Asa ca am plecat laughing
Dar nu stiu când i-am zis la început "pot sa vorbesc cu tine intr-o parte" era puțin speriata. Nu știu
Ce am greșit?
Cum sa fac data viitoare?

Răspuns Apreciat de Editori
| OldSoul a răspuns:

Din ce spui tu, ai dat "bomba" prea repede, nu i-ai acordat suficient timp cat sa aiba incredere in tine, sau mai bine spus, cat sa se relaxeze, astfel ea a fost tensionata in acel moment.
Trebuia sa socializezi mai mult cu ea, eventual, chiar de faca cu prietenele ei, si asa sa incerci putin sa o atragi.
Pe scurt, te-ai grabit.

Data viitoare incearca pe cat posibil sa abordezi o tipa care este singura, si sa vorbesti mai mult cu ea, astfel incat sa se relaxeze, daca e tensionata te refuza.

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Cred că ai abordat-o ca o adevărată echipă de terorizare (TerrorSquad). Fii mai domol (citeste: gentleman)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te prezinti inainte la toate fetele, si dupã ce faci cunostintã si te faci placut la prima impresie, spui ceva de gen "hey fetelor pot sa vorbesc cu prietena voastra(numele) intre 4 ochi?"
Nu zici nimic gen "imi place de tine", "te-am vazut de multe ori", pare ciudat daca nici nu o cunosti bine. Dacã accepta ii spui sa faceti schimb de numere atât, daca ii place cum arãti o s-o facã daca nu, asta e.