| Emeraude a întrebat:

TPU. il sustine pe Mircea Geoana? TPU. face (campanie) politica sau mi se pare mie?

15 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Tot degeaba...sad Tot nu o sa il voteze nimenilaughing.

| Flav a răspuns:

E vremea zacuscai. Pentru mine n-are influenta asupra votului, poate sa-mi faca ecranul plin cu rosu.

| madalicious a răspuns:

Unde se face campania aia?! Cred ca la mine inca n-a ajuns. dar totusi. JOS Mircea Geoana! http://3.bp.blogspot.com/......Mircea.jpg

| madalicious a răspuns:

@cami nici parintii mei nu-l voteazalaughing)

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

TPU inchiriaza spatiu pentru reclame, deci poate sa inchirieze spatiu publicitar oricui da bani, inclusiv lui Mircea Geoana.

| psiholoaga a răspuns:

Constanta are dreptate. Siteul vinde publicitate oricui e dispus sa cumpere, ca e un politician sau altul, ce conteaza? Cumpara tu spatiul respectiv si or sa il scoata pe geoana si sa puna poza ta sau un camp cu lalele, daca doresti. In spatiul public, pe garduri, stalpi si in statiile de autobuze sunt panouri publicitare si, ca si aici, ai cu totul alta treaba in statie decat sa te afiliezi vreunui partid, nu? Ba mi se pare ca ar trebui sa va scandalizeze si mai tare, ca doar acolo mai platim si abonamente, fata de TPU, unde accesul e gratuit. Cine are capsor, isi face alegerea voturilor pe criterii legate de abilitatea omului de a conduce, nu legate de care are mai multe panouri sau care are reclama pe site; cel putin, eu asa gandesc.

cami
| cami a răspuns:

Ce conteaza... enigma tot nu-l voteaza laughing

| Emeraude explică:

@madalicious: In partea stanga a paginii TPU, unde se promoveaza reclamele, in repetate randuri am vazut o reclama care il sustinea&promova&s. a pe Mircea G(e)oană. Am postat intrebarea deoarece nu mi se pare corect promovarea anumitor candidati pe un site unde se presupune ca intra oameni din toate categoriile, din extrema de dreapta ori de stanga, sustinatori PSD, PNL, PD, PC, PRM, UDMR, PIN, PNG, PNTCD (nah ca m-am straduit sa le scriu pe toate ca sa nu fiu acuzata de discriminare politica tongue, daca am omis vre-unul imi cer scuze : )) ). Macar, daca este promovat un candidat, sa fie promovati toti, nu? Ar fi mai corect. Sau e vorba de o nesemnificativa sponsorizare? thinking Presimt ca imi voi lua o suspendare, asa ca ma opresc aici ori intru in probleme...

| Emeraude explică:

Nu era neaparat vorba de influenta reclamelor sau de cati bani da Mircea Geoana pe sponsorizare, desi e si asta o intrebarelaughing. TPU putea gasi orice alta reclama de postat pe site, dar nu una cu iz politic. Mi se pare ceva ciudat pentru un site...liber?! Oricum, va multumesc pentru mesaje.

| alecs871 a răspuns:

Exact, TPU face doar bani, nu intereseaza cu ce e, oricum, pentru mine absolut nicio reclama nu are vreo influenta, nu ma refer doar la TPU ci la toate site-urile in general; cu ce crezi ca se alegea "sefu" site-ului daca nu facea reclame, pierdea atata timp cu site-ul pe dude? Pe net iti faci bani din reclame, la fel cum e si la radio, radioul isi ia bani din reclame si din cei 3 lei care il plateste orice om care are electricitate acasa. In curand o sa se introduca si o taxa pentru net cred, oricine pana in prezent plateste 8 lei, 5 lei pentru tv si 3 lei pentru radio, acei bani sunt platiti chiar daca esti surdo-mut.

| night_crawler a răspuns:

Am observat si eu lucrul asta....mai mult...si la mine in familie parintii sunt pro geoana.....personal nu prea imi place ....am sa votez pe altcineva happy

| dadaaaaa a răspuns:

La fel mi`se pare si mie

ce coincidentza laughing

| remus a răspuns:

Eu am spus inca de saptamana trecuta cind a mers geoana alaturi de burta de curatat, am zis ca cer suspendare contului personal de pe TPU, am renuntat pe moment deoarece a disparut ciorba de burta.

| onofrei89 a răspuns:

Votati Remus Cernea Presedintebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Votati pe 6 dec mircea geoana... un om capabil.nu ca base care numa ochiu stramb ii de el. votati geoana