| NoLoveNoStress a întrebat:

TPU! crying
In legatura cu intrebarea mea :
"TPU!

Va rog ajutati-ma urgeeeeeeeeeent.

Astazi am intrat pe FACEBOOK.Totul a decurs bine ca pana acum. Si dupa 2-3 ore mi s-a inchis. Mi-am pus parola si nu mi-a confirmat-o... Ce faaac?

Si dupa aceea am incercat sa-mi schimb parola si nu a mers.Probabil nu am accesat pagina corecta pentru. schimbarea parolei.

VA ROG AJUTATI-MA SI SPUNETI-MI CE AR TREBUI SA FAC!

FUUUUNDA+VOT! Va roooooooooooooooog.crying! "

Am facut incercari repetate si intotdeauna ( aproape mereu ) imi apare urmatorul text :
"Your account has been temporarily suspended
Suspicious activity has been detected on your Facebook account and it has been temporarily suspended as a security precaution. It is likely that your account was compromised as a result of entering your password on a website designed to look like Facebook. This type of attack is known as phishing."

VA ROG CINE MA AJUTA PRIMESTE FUNDA, VOT SI TOT CE VREAA! Numaii ajutati-ma, va rog! crying

1 răspuns:
| Anyway a răspuns:

"Your account has been temporarily suspended" = Contul tău este suspendat temporar.
Iar in celelalte propozitii zice ca au observat ceva suspicios la profilul tau... daca iti cere un numar de telefon, ti-l bagi acolo si iti vor trimite un cod pe care sa-l introduci. Daca nu-ti cere, ori iti vor redeschide contul, ori trebuie sa-ti faci altul...nu te pot ajuta in privinta asta.Imi pare rau! happy