Pai scuza-ma pentru rezultat dar abia dupa citiva ani eu am avut un prieten care a fumat tot doar 2 3 luni dar avea nici 12 ani era din CHISINAU a lasat fumatul si acum nu mai arata nimic la analise.Depinde Albinuto daca nu fumezi 2 3 zile poate sa arate daca nu fumezi 6 9 10 zile nu arata asta este ca drogul drogul tot asa se gaseste in singe numai in primele citeva zile peurma daca nu te mai droghezi 1 sapt nu arata nimic
Da desigur ca se cunoaste ca fumezi doar
acel fum intra in singe si substantele celea chimice...Dar pentru ce sa fumezi tu? pentru o nimica toata?
La mine in familie nimeni nu a fumat nici macar stra stra bunelul meu nici bunelul nici tata nimeni.Plus la asta de la fumul de tigara poti naste copii bolnavi (asta numai daca nu fumezi de vreo 40 ani dar de 1, 5, 6) iti apare cu vremea cancerul si nu doar cancerul ci si plaminii ti se usuca poti avea asm, sau alte boli etc etc...
Fumez de 2 luni asa rar deci se vede chiar si asa?
Da e drept ca asa-i daca fumezi chiar si o saptamana se cunoaste dupa glas, dar nu stiu la noi toti baietii din a 6 fumeaza dupa scoala si nimeni nu stie deja de citiva ani )))))) si daca pe ei nu iau prins nu te teme dar totusi faci un risc mare...
Deci la analize se vede ceva daca fumez de 2 luny Asa rar? Dar dupa cat timp corpul meu o sa sufere modificari?
Si ce importanta are daca se vede sau nu?
Pai are
Adica esti un copil mic care fumeaza pe ascuns? Hai mah. ori esti matur si iti asumi responsabilitatea si nu te ascunzi de nimeni, ori nu mai fumezi.
Ce faci tu e lasitate de copil mic
Pai scuza-ma pentru rezultat dar abia dupa citiva ani eu am avut un prieten care a fumat tot doar 2 3 luni dar avea nici 12 ani era din CHISINAU a lasat fumatul si acum nu mai arata nimic la analise.Depinde Albinuto daca nu fumezi 2 3 zile poate sa arate daca nu fumezi 6 9 10 zile nu arata asta este ca drogul drogul tot asa se gaseste in singe numai in primele citeva zile peurma daca nu te mai droghezi 1 sapt nu arata nimic