anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, la scoala e o fata care imi place, dar ii place si la prietenul meu cel mai bun, si fata asta se uita si la mine si la el. si dupa i-am trimis cerere si lui ia acceptat-o dupa 5 minute iar mie nu mi-a accepta. ce inseamna? Ca il place pe el? Ce sa fac? Sa ma bag im seama cu ea sau ce? Va rog ajutați-mă

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca lui i-a acceptat cererea in 5 minute e clar..iti dai seama ca e mai interesata de el decat de tine. Daca e intr-adevar prietenul tau cel mai bun accepta-i decizia si bucura-te pentru el. Nu a fost sa fie dar asta nu inseamna ca e singura fata nu? El poate sa fie cu ea sunt sigura ca iti vei gasi pe cineva cel putin la fel de buna ca acea fata. Si daca se uita si la tine poate te considera doar prieten nu e neaparat sa fie in love. Daca ar fi fost asa fi sigur ca ar fi fost cu tine. Mult noroc! Sunt destule fete pe lume

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai e evident ca daca lui i-a acceptat-o asa usor inseamna ca pe el il placea nu? Oricum baiatul ala nu mai e prietenul tau din moment ce el stiind ca o placi a intrebat-o daca vrea sa fie cu el. Eu zic sa ii dai dracu pe amandoi sa nu iti bati capul sau si mai bine sa iti recuperezi prietenul si sa o lasi dracu pe fata ca prietenii sunt mult mai importanti. Faza e ca ea nu prea cred ca te place ca iubit. Stai fara grija ca doar sunt multe alte fete poate chiar sub nasul tau de care nu ti-ai dat seama ce dragute pot fi. Multa bafta sa iti recuperezi prietenul si sa iti gasesti alta fata! Si daca el nu o sa vrea sa mai fiti prieteni bafta sa iti gasesti unul adevarat!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Pai e cel mai bun prieten, nu ne-am certat nimic niciodata. sau daca am făcut-o dupa o ora ne împăcăm. deci daca se uita si la mine si la el inseamna ca pe fata aia o interesează prietenul asta a meu? Si eu ei ii par simpatic sau ceva de gen? Oricum daca ei ii place de el zici ca mai bine nu ma bag nu?

Multumesc frumos omule

Daca lui i-a acceptat cererea in 5 minute e clar..iti dai seama ca e mai interesata de el decat de tine. Daca e intr-adevar prietenul tau cel mai bun accepta-i decizia si bucura-te pentru el. Nu a fost sa fie dar asta nu inseamna ca e singura fata nu? El poate sa fie cu ea sunt sigura ca iti vei gasi pe cineva cel putin la fel de buna ca acea fata. Si daca se uita si la tine poate te considera doar prieten nu e neaparat sa fie in love. Daca ar fi fost asa fi sigur ca ar fi fost cu tine. Mult noroc! Sunt destule fete pe lume