| FataCuBuff a întrebat:

TPU la un casting ce trebuie sa facii cel Mai bun raspuns funda si vot

7 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

Pai depinde la ce casting vrei sa participi. Sunt mai multe tipuri de castinguri:
-castinguri unde doar te inscrii si speri sa fii ales ca sa participi la emisiune,( roata norocului)

-casting unde iti testezi abilitatile( romanii au talent, vrei sa fii milionar, filme, etc.)

. Pana la urma, la un casting trebuie sa demonstrezi ceva ce stii ( o abilitate, un talent sau iti testezi pur si simplu norocul).

| TudorPRK a răspuns:

Depinde pentru ce dai castingul
Daca vrei sa dai pentru o prezentare de moda.
Trebuie sa fi cat mai sociabila, sa arati bine. Pe scurt sa ai o atitudine de fotomodel.
Sper ca ti-am fost de folos.
Daca dai castingul in alt domeniu lasa un raspuns poate te pot ajuta. :*

Răspuns utilizator avertizat
| uxiruxi a răspuns (pentru FataCuBuff):

Pai da chestile pe care ti le-am spus sunt corecte incearca-le.Ai grija, daca vrei sa faci sedinte foto bune cam costa, daca le vrei normale nu costa

| TudorPRK a răspuns (pentru FataCuBuff):

Pai eu zic prima data sa te documentezi de pe net, carti. O sa i-ti puna unele intrebari cu siguranta.
Si incearca sa i-ti joci cat mai bine rolul da ce poti mai bun, incearca sa nu te intimidezi si nu da inapoi chiar daca gresesti continua nu te opri conteaza mult si nu te lasa descurajata.
Daca ai incredere in tine reusesti.
Mult succes :*

| TudorPRK a răspuns (pentru FataCuBuff):

Dupa parerea mea eu zic ca prima data sa te documentezi de pe net, carti. mai exact sa mergi cu "temele facute" sigur o sa i-ti puna niste intrebari din domeniu
Apoi sa ai incredere in tine, sa nu te descurajezi si sa i-ti lasi emotiile deoparte e ce'l mai important iar daca gresesti treci mai departe nu te opri conteaza mult.
Sper sa il iei. Succes :*

| uxiruxi a răspuns:

Mai intai iti faci o sedinta foto(cauti pe net), apoi pui o poza de la sedinta foto cu tine pe site-ul firmei la care doresti sa participi.In timp se publica pe site anunturi pentru filmari reclame, si alte chestii, le trimiti pe mail poza cu tine de la sedinta foto, daca le place de tine te contacteaza.