| Anonim297 a întrebat:

TPU, m-am saturat parintii mei sunt divortati de cand aveam 2 ani, acum am 15 am ramas in custodia mamei nu mai tin legatura deloc cu tata, sau cu cineva din partea lor. Btw, toata ziua tipa la mine din absolut orice, de ex: in seara aceasta imi cautam pijamalele si m-a intrebat agitata: CE CAUTI? Iar eu ii zic : pijamalele, ea raspunde : SUNT IN RAFTUL TAU, CE, NU STII UNDE SUNT SAU CUM? Asta e nimic pe langa ce se intampla zilnic, imi doresc sa raman mai mult la liceu numai ca sa nu ajung acasa sa o aud tipand, am avut ganduri sinucigase dar mi-am dat seama ca nu merita cand am dat evaluarea nationala, ma tot demoraliza, ma simteam ca un rahat cand ii auzeam pe colegi ca parintii ii sustin simt ca sunt in casa doar ca sa ii spal pe jos. App, sunt baiat si am 2 surori iar lor la fel le-a facut si lor, nu are incredere in noi, si-a refacut viata cu un barbat, au 5 ani si a vazut ca il ascultam pe el ( el e mai impunator) si incearca sa fie ca el. Va rog sa nu imi raspundeti cu: incearca sa vorbesti cu ea si vei vedea ca e bine! Credeti-ma, am incercat de multe ori dar cand ii zic ceva sa vorbim, nu ma baga in seama, sta pe telefon si vorbesc ca prostul la perete, nu glumesc, asa se intampla si ma simt ca ultimul om. Este foarte zgarcita, am ajuns sa imi fie rusine sa ii cer bani de pachet ca mereu zice ca nu avem bani, dar cumpara toate porcariile inutile... varianta cu : vorbeste cu ea nu merge, sinucisul nu este nici asta o varianta, chiar daca imi vine pe moment sa ma arunc de la 4. Daca ai ajuns pana aici cu cititul vreau sa iti multumesc pentru ca m-ai ascultat, chiar voiam sa spun ce am pe suflet.App, la examen am facut de mediu chiar daca m-a demoralizat la maxim.

Răspuns Câştigător
| Castiel a răspuns:

Cam asa este viata. Tu ai noroc, ai vazut cat de oribila este de la o varsta frageda. Esti antrenat pentru viata. Nu ai ce sa faci. Gaseste lucruri pe care le poti face sa te tina ocupat.

Cand implinesti 16 ani te poti angaja part time. Cat mai putin stat acasa cu atat mai bine nu? Iti strangi bani (vezi sa nu umble la ei) si cand implinesti 18 ani te poti muta linistit.

Ai putea sa te motivezi sa inveti foarte bine pentru a iti gasi un job calumea dupa liceu. Eventual daca ai invata o limba de programare (incepand cu C, in caz ca esti interesat), poti obtine un job usor dupa liceu. In domeniul IT se cauta experienta, nu conteaza ca ai liceu sau bac. Fa-ti un plan de viitor, ce vrei sa ajungi si cum poti ajunge acolo si apucate de munca de acum. Acum o fi viata oribila dar gandeste-te ce bine va fi cand o sa scapi din acest iad. Ca sa scapi din acest iad ai nevoie doar de bani. Faci bani = ai scapat.