Stiu sentimentu. Pici din calsele 1-4 iti dau palmi si se cred smecheri si fac misto de lume. Cand vad unde se ajunge imi vine sa ma sinucid. :))
Mie cand cineva imi da o palma pste fund ii dau si u o palma. p fata. Sa vezi cum se potoleste dupa.
In legatura cu a 2-a intrebare, probabil ca esti adolescenta, apar cosurile peste tot. :-?
Daca ai timp, te rog sa raspunzi si aici: http://www.TPU.ro/......rebari-in/ -- intrebari pentru siri [noul iphone 4s]
Sa ai o zi frumoasa!:*
1.Poarta o discutie cu directorul sau directoarea scolii ...sau mai ales cu diriginta ta...
2.Pai din cauza ca nu ti-a venit menstruatie de acea ty-au iesit cosuri.o saty apara si pe fata ...ma bucur ca te-am ajutat
FUNDA?
Off. Cunosc sentimentul foarte bine.
Cel mai bine este sa discuti asta cu parintii tai sau cu diriginta/dirigintele ta/tau. Si nu-ti face griji, posibil ca dau in tine sa-ti atraga atentia. Asa fac toti baieti. Si cu cosurile pe piept. Esti adolescenta nu-ti face griji o sa-ti dispara in timp. Te pup si sper ca te-am ajutat. fundita? :-d
Biancutsa stiu cum ee si la mine inclasa tot asa fac baieti se dau la mine imi pun mana pe fund si nu numai colegii ci si de pe a 8 a si nu stiu ce sa fac ma cert cu ei in fiecare zii
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: