| Lulalulalu a întrebat:

TPU,mi-e foarte foarte frica.
În ultimele zile simt ca în afară de mine și familia mea,mai este cineva sau ceva în casa.
De fiecare data când stau pe telefon în camera(atunci când e liniste) se aud tot felul de zgomote ciudate (scârțâie parchetul,pocnește geamul,scârțâie ușile de la dulap).Mă speria rău.
Acum vreo doua zile,stăteam în oglinda sa mă aranjez, ca mă pregăteam sa ies afară, și nu știu dacă mi s-a părut, dar am văzut o figura neagra alergând prin spatele meu.Sunt terifianta. Și cel mai tare m-a speriat asta:Azi dimineață, mama mi-a spus ca aseară, la ora 2, a sunat telefonul,și cineva a spus:Acum s-a terminat. Ea a zis ca a primit și un mesaj (dar ea nu știe sa le citeasca),dar când m-am uitat nu mai era niciun mesaj, doar cele deschise deja.Ideea este ca apelul era încă acolo, și a sunat la 2.22. Sunt moarta de frica.Nu știu ce se întâmplă. Ar putea ca tipul sa fi fost doar un copil cu o gluma proasta? Ce e cu zgomotele ciudate dintr-odată?
Nu, nu mă uit la filme de groaza.M-am uitat doar când eram mai mica.Nu îmi imaginez.Vă rog.mi-E foarte frica.

Răspuns Câştigător
| Luizaaa a răspuns:

Multi suna la un numar bagat la nimereala pentru a face glume proaste,asa faceau colegele mele. Insa in legatura cu celelalte,scartaitul,etc. si eu am aceeasi senzatii cateodata si poate fii si din cauza nivelului ridicat de stres. Nu iti face griji, este poate doar subconstientul, pentru ca tu stai cu frica si este normal sa ti se para ca auzi ceva sau vezi dif lucruri. Nu stiu cat este de adevarat dar multi spun ca poate fi din cauza unei vieti anterioare. Deci nu te speria, incearca sa fii cu mintea limpede, sa nu iti mai fie frica. Roaga-te cand se mai intampla asta. Sper ca te-am ajutat macar putin, sanatate!

11 răspunsuri:
| pufulescu a răspuns:

E foarte posibil sa fie locuinta bantuita. Am mai auzit asemenea povesti de la niste colegi care locuiau cu chirie intr-o casa unde murise fata propietarului, 20 de ani varsta, cancer.
Este locuinta voastra, nu s-a intamplat nimic deosebit acolo, decese, crima?

| Lulalulalu explică (pentru pufulescu):

Nu.Nimic. Noi am luat locuință exact când s-a construit blocul. Tata a murit însă acum 8-9 ani, dar nu aici.În alta tara.Și nu văd de ce ar,, veni" de abia după atâta timp

| suntserios a răspuns (pentru pufulescu):

Ce fumau colegii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea vorbi si cu un doctor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acele "zgomote ciudate" se aud în orice casă.
Ce ai văzut a fost ori imaginația ta (luând în cosiderare faptul că abia acum ai descoperit că scârțâie parchetul și crezi că-s fantome), ori umbra a ceva care trecea prin dreptul ferestrei în momentul respectiv.
Dacă apelul e cu număr necunoscut, e clar o farsă. Sau chiar mama ta putea să înțeleagă greșit.

Deci nu-i nevoie să chemi pe nimeni să-ți exorcizeze casa.

| Daniel9988 a răspuns:

In primul rand sper ca esti o persoana religioasa. Daca da, atunci mergi la un perot si spune-i problema ta.Fa un maslu acasa.E opinia mea.

| Xelon a răspuns:

Eu cred ca iti imaginezi toate astea, adică "scârțâie parchetul" asta se poate intampla in orice casa, nu exista fantome, faza cu mama ta este sigur o farsa la telefon, stai liniștita, unde ai auzit tu ca fantomele au omorât pe cineva?

| Vlach a răspuns:

Nu e probabil nimic,si mie m-i se mai intampla de-astea uneori
Dar totusi, incearca sa pui ceva icoane prin casa, niste cruci poate, si cand sed mai intampla ceva, rosteste o rugaciune
Nimic nu te doboara daca ai credinta adevarata

| Nitroblast a răspuns:

Cauta-l pe incornat si frige-i un Doamne Iisusse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul si sa vezi cum pleaca. Dar trebuie sa fie asa, din adancul sufletului, ca sa crape de oftica si ciuda laughing)

Sau, esti paranoica. Se mai intampla cateodata sa ai perioade in care esti paranoica. O sa treaca, nu te mai gandi la lucrurile care te sperie, gaseste-ti o ocupatie care sa te ocupe laughing)

| mimimumu a răspuns:

-si mie îmi scartaie parchetul deoarece ori e vechi ori s-a umflat de la apa
-eu am un dulap mai vechi si niste usi de la camera si scartaie.E normal sa mai scartaie putin asa.
-faza cu umbra: cred ca a trecut cineva prin fata geamului de la camera ta si umbra s-a reflectat pe perete.Adică: daca era soare, soarele era in spatele acelei persoane si umbra persoanei care a trecut prin fata geamului, s-a reflecatat pe perete.
-faza cu telefonul e doar o farsă la telefon.Sunt mulți copii care probabil au canal de YouTube si filmează când fac farse la telefon

| Thisisnotme a răspuns:

Poate e o gluma sau poate nu.Cel mai bine este sa chemati un preot ca sa va sfinteasca teritoriul.