Buna! Parerea mea este ca primul laptop este mai bun decat al doilea pentru jocuri. Bafta la alegere
Deci primul are procesor i3, ceea ce se spune despre el este ca este conceput 10% pentru jocuri si 90% pentru programe, deci parerea mea este ca acest laptop este mai muult pentru programe, are si un prieten laptop tot cu procesor i3, 4 gb ram, 2 placa video,, dar la jocuri nu prea se comporta bine adica in jocuri mari de peste 5 gb se incalzeste foarte tare, sau ii iasa din joc. Pe i5 esti bazat si jocuri si programele iti for vor merge fulger, placa video e cam mica dar sa tinem cont ca procesorul este i5, in banii astia trebuiau sa se incadreze si sa faca ``ceva mai mic si ceva mai mare`` 3, 2 Ghz esti bazat, eu la pc am 3, 06 si nu mi-a facut probleme nici-un program.Eu daca eram in locul tau probabil alegeam pe asta cu i5 dar fiecare cu preferintele lui, mai intreaba, de ex poti sa iti intrebi profu de tic sau info. Bafta!
Salut! Are si un prieten de-al meu Laptop ca al 2-lea si ii merg jocurile perfect pe el GTA 4 merge perfect la rezolutie foarte mare, ti-l recomand pe cel cu procesor i5
Liviuanonim întreabă: