| andruska145 a întrebat:

TPU nu stiu ca sa mai fac cu catelusul meu am probleme cu el de cand s-a nascut are 2 luni de cand sa nasut tata vroia sa.l ajunce dar m.am pus in ghenunghi si asa l.am pastrat cand nu era in apele lui ii faceam masaj cand avea viermisori am mers cu el la veterinar acum i.am luat pedigri junior faceam ore de dresaj cu el acum l.am gasit cu spume la gura crying( ce trebuie sa fac...am senzatia ca.l pierd si nu vreau ii iubesc din toata inima va rog sa imi dati un sfat...

3 răspunsuri:
| Girlslovelife19 a răspuns:

Are probleme grave! Du-l cat mai repede posibil la veterinar!

| mary343 a răspuns:

Mergi la veterinar cu el si fai un control, s-ar putea sa aiba rabie sau turbare. faceti-i un vaccin sau dati-i pastile. Insanatoshire grabnica!

| pitbulita a răspuns:

Il ti in curte? daca da si l-ai gasit cu spume la gura iti recomand sa il duci de urgenta la un veterinar ca s-ar putea sa fie otravit o sa iti moara.
Cam astea sunt simtoomele :vedere incetosata, spasme la bot si nestabilitate pe labuteai un spital veterinar oprin zona? iti recomand sa il duci acuma de urgenta daca ai unde, ar mai putea fi parvoviroza in cazul in care nu i-ai facut vaccinurile, acesta este un virus fata la puii intre 2-6 luni
orium trebui sa ill duci de urgenta la spital si ma refer acuma!