Nu pleca de acasa pentru ca tot acasa te vei intoarce.Problema intr-adevar e complicata dar plecatul nu e solutia si aici crede-ma pe cuvant! Si e posibil ca tu sa intelegi ca esti o povara pentru ei, ei nu chiar asta sa fii spus. Daca au probleme ei singuri le vor rezolva din pacate tu nu prea ai ce face tinand cont de varsta pe care o ai.Asteapta si poate se vor rezolva problemele.Bafta!
"RoRoxana a răspuns:
Nu ai neVoie de Costum d'Halloween DraguTsSa Ori cu Costum. ori fara... e tot aia in CazuL Taaw' "
Auzi draga... da. mai bine ai pleca de acasa... ar fi mai bine pentru toti mai ales pentru ai tai
Ar scapa de tine! aaaa... era sa uit . invata si tu sa scrii romaneste ca sa inteleaga tot omul "DraguTsSa"
sper ca te-am ajutat paaaaa!
Heii Roxana!
Nu cred ca este o solutie sa pleci de acasa si nu cred ca esti o povara pentru. parintii tai. M`am uitat la raspunsurile tale de pe TPU.Intr`un raspuns ai spus "Nimeni nu'ti vrea binele! Doar parintii!". Asa ca, parintii tai iti vor binele. Ei te iubesc mult si nu vei fi niciodata o povara apt. ei 2.Calmeaza`te si adu`ti aminte ca doar in ei poti avea incredere si doar ei te vor sustine mereu.
Sper` ca` am` ajutat`!:-xx`!