| alissuk a întrebat:

TPU? pls! nu stiu ce sa ma mai fac! am mare nevoie de ajutorul vostrucrying... am o relatie de 1 an si 7 luni cu prietenul meu si am tot lungit.o ca nu vreau sa ma culc cu elsad nu stiu de ce da nu ma simt pregatita, adica uneori as vrea dar uneori nu, desi am 18 ani si 5 luni... el mi.a zis de la inceput ca ma intelege si ca o sa aiba rabdare cu mine, da deja prea s.a lungit relatiasad si nu mai tine asa. ce sa fac? va roog! vreau sa imi zice.ti cat se poate de serios si sincer! astept raspunsurile voastre! va puup!

Răspuns Câştigător
| Scintilla a răspuns:

Sincer eu respect enorm fetele,mai ales o fata ca tine care a stiut sa nu se culce cu primul baiat iesit in cale,insa intrebarea mea este dc sa astepti? adica daca acum nu e momentul potrivit atunci cand va fi? crezi ca daca mai astepti inca un an vei fi mai pregatita? NU,nu vei fi,vei avea aceeasi dilema si din pacate el este de admirat ca te-a asteptat atat insa nu stiu daca va mai putea astepta,intr-un fel usor usor il impingi spre alte fete care ar fi dispuse sa ii ofere asta,ideea e ca poti incerca pentru ca el merita din cate se vede,nu oricine asteapta atat,si nu ai dc sa te simtit ciudat dupa,intr-un fel poate va va apropia mai mult,dar nu ai de unde sa stii niciodata, ceea ce e sigur deja stiut ca daca o continui asa nu faci nimanui nici un bine, nici tie, nici lui. Decizia desigur e numai a ta, intotdeauna va fi doar a ta.

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca de fapt tie ti frica sa iti incepi viata sexuala, e de apreciat ca ai reusit sa te pastrezi virgina pana la varsta asta, fa cum iti dicteaza inima, e decizia ta

| alissuk explică (pentru mona):

Pai asta incerc, da nu ma decidsad adica e si da si nu... mi.e teamasad mi-e frica sa nu ma simt aiurea dupacrying nu stiu ce sa mai zic si sa facstraight face...

| CandyTetris a răspuns:

Stiu cum te simti.Relatia mea inca nu are chiar un an si incepem s-a cam vrem amandoi.Noi am decis amandoi sa asteptam pana la casatorie tocmai fiindca vrem sa facem lucrurile ca la carte si sa nu ne complicam in plus. Deci stiu prea bine cat de greu poate fii sa te abtii cate-odata, chiar daca esti hotarat sa nu o faci.
Tu ar trebui sa ai o conversatie pe fata cu el, cat de sincer si de la subiect posibil sa vezi cam cum sta treaba, daca nu e dispus sa astepte oricat ai nevoie, daca incearca sa te preseze, nu se merita.
Ce urmeaza sa zic e doar o parere personala dar din moment ce ai asteptat deja 18 ani cred ca si pentru tine virginitatea/prima experienta a devenit un lucru destul de important, eu una as vrea sa fiu absolut sigura ca e cu omul cu care urmeaza sa imi petrec toata viata.
Discutati, vedeti ce dorinte, ce asteptari are fiecare si incercati sa ajungeti la un numitor comun.Hope I helpedhappy.

| AtateaConditii a răspuns:

Ti-e frica sau ce? Daca da lasa-l sa astepte, sau dai voie sa se duca la alte fete ca sa nu te simti vinovata pentru el ca sa se elibereze de hormonihappy, acum o sa zici da cum sail las sa se duca la altele, doar pentru sex nu dragoste. Incearca sa dormi cu el nu sa te culci ca sa nu te mai simti asa aiurea si sa te obisnuiesti cu el si dupa o sa te simti mai bine si in largul tau.

| alissuk explică (pentru AtateaConditii):

Am dormitsad ne.am apropiat foarte mult da nu ma simt in staresad si la altele in niciun caz...

| raluca0306 a răspuns:

Te inteleg foarte bine.Eu m-am despartit pe aceeasi tema,dar asta nu inseamna ca iti recomand acelasi lucru.Ce e bine, e ca totusi te asteapta.Tu simti ca el e baiatul cu care vrei sa iti incepi viata sexuala? daca da, atunci merita, dar daca nu, nu trebuie sa faci ceva care poate o sa te faca sa regreti. Fa ce crezi tu ca e mai bine! numai bine!

| Vvistula a răspuns:

Acum e de admirat fiindca in ziua de azi nu multi te inteleg, acum un an si 7 luni nici macar nu erai majora, nu asta ar fi un lucru important, este numai alegerea ta, daca nu vrei sa te culci cu el o sa va desparti acum numai cum vrei

| alissuk explică (pentru Vvistula):

Crezi ca se va desparti de mine daca nu fac asta? sad

| Vvistula a răspuns (pentru alissuk):

Odata si odata tot trebuie sa o faci si acum la varsta ta isi incep mare parte din fete viata sexuala

| beebyy a răspuns:

Daca numai tine relatia nu o sa fie mai bine daca te culci cu el! Eu dupa trei ani mi-am dat seama ca nu suntem potriviti si nu am facut nimic, deci a fost mai bine!