| PickMe a întrebat:

Tpu....prietena mea cea mai buna si-a făcut prieteni noi....si am devenit geloasa, a observat asta s-a supărat o perioada, a fost rece dar si-a revenit! Tot am senzatia ca e mai apropiata de ele decât de mine desi ii sunt cea mai buna prietene. Mi sa spus ca daca continui cu gelozia asta risc sa o pierd! Ce sa fac? sad

5 răspunsuri:
| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit, mai ales ca mentionezi in intrebarea ta problemele financiare.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| doreal a răspuns:

Doamne si eu o astfel de prietena un fost „BFF„, ea avea mai multi prieteni, vroia sa fie populara iar eu sa fim prieten bune ca si surorile, dar uite cu nu s-a intamaplat asta, nu mai stam la povesti, am alte prietene big grin, nu am murit, am trait, traieste si ea, asta e. Nu ati facut un act obligatoriu prin care ea sa fie doar cu tine laughing. Poti sa te uiti la intrebarile mele, acolo am intrebat si eu asta dar mi-am dat seama ca nu avem „contract„.

| Wă_Larii_1996 a răspuns:

Sincer, mai crezi in prietenii adevarate?
Si eu am avut o cea mai buna prietena timp de 6-7 ani si ne-am certat dintr-o prostie si nici acum nu vorbim. Nu zic ca daca mie mi s-a intamplat ti se va intampla si tie, dar sincer. lumea e rea, azi ti-e prieten, maine te lasa balta.
Cei mai buni prieteni ar trebui sa-ti fie parintii, eu la concluzia asta am ajuns!
Nu crede in aceste prietenii, sunt trecatoare!

| BiancaMagda29 a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema cu prietena mea sad I-am spus ce ma deranjeaza si ca ma simt intr-un fel neglijata ca sta numai cu alte fete si nu ma mai baga in seama... Pana la urma si-a dat seama ca fetele alea voiau doar sa o faca sa nu mai fim prietene si ne-am impacat happy Acum nu stiu ce fel de fete sunt cele cu care sta prietena ta, dar cel mai bine ar fi sa ii spui ce ai pe suflet si sa o lasi sa decida daca acele fete sunt mai importante ca tine sau nu sad Bafta!

| wattpad8user a răspuns:

Pur si simplu inearca sa observi adevarul. Observa daca iti mai este apropiata. fa-i un test, pune-o sa aleaga intre tine si ele, dar fa-o subtil, sa nu-si dea seama happy sper ca te-am ajutat. funda?