| Smguk a întrebat:

TPU, prietenul meu cel mai bun Nu Imi zice complimente, eu il plac dar Nu Vreau sa stricam prietenia asta, doar ca mi-a zis odata ca eu sunt cea care se poarta frumos cu el, si ca sunt o prietena draga ' dar cand eram in conf. Cu prietenul lui Nu vroia sa recunoasca ca mi-a zis asta, ma place de Nu vrea SA le zica prietenilor lui? Cand vorbim doar noi doi ne complimentam parca am fii un cuplu dar cand suntem cu altii tace si Nu Imi zice nimic! Ce se intampla ajutor! Scuze pentru scris (ma corecteaza telefonul!) sad

Răspuns Câştigător
| Alex039 a răspuns:

Chiar daca esti tu fata, fii tupeista si vei fi remarcata in ochii lui. Spune-i in fata ca il placi, spune-i tot ce simti. Iesi din friendzone si vei avea de castigat multe sau doar de pierdut 5 minute din viata ta. Prietenia nu ti-o va strica daca el nu simte la fel, insa tine la tine precum o prietena foarte buna. Dar daca e mai mult de atat merita sa incerci decat sa te intrebi dupa: Ce s-ar fi intamplat daca?

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

da, e posibil să te placă. nu e nimic anormal că nu recunoaște asta în fața prietenilor. ai auzit de intimitate? nici măcar nu e sigur de ce simți tu, și e normal să nu spună altora. o fi și timid, dar încearcă să te apropii tu de el, spune-i dacă simți ceva.