Te-ai drogat? o.O (glumeam )...pai te-ai gandit ca poate ai stat prea mult la calculator.tv si nu prea ti-ai odihnit ochii (in afara de scoala si acolo ii obosesti cand citesti scrii bla bla). daca nu e de la pc scoala inseamna ca ai probleme de vedere si n-ar fi rau sa te duci la un doctor oftalmolog (eu port ochelari si asta ar fi parerea mea daca te ajuta) Sper sa-ti revii:*
Nu, nu m`am drogatt`. Si nu`s genu' sa stau 24 din 24 la calculator. mai bine imi traiescc viata`. nu? adica mai tot timpu' sunt pe`afara. Si deci nu, nu e de la calculator sau scoala. [ la scoala nu am de citit, scris, etc. mai mult decat de obicei ]. Nu mi s`a mai intamplat o vreme de atunci, cam o saptamana. Acum cateva zile iar mi s`a defocalizat privirea... deciiii.`. nu stiu ce poate fii.
Nu, nu m-am drogat.`! Vroiam sa spun ca in ultima vreme nu au mai aparut figuri de genu'. vad normal. mi se intampla cam o data pe luna sa mi se defocalizeze privirea, dar in rest e super-ok.`! si de asta nu m-am dus nici la oftarmolog.
Pana la ochelari, trebuie neaparat sa consulti un oftalmolog! Si explica te rog acele "defocalizari de privire"...vezi dublu, sau cum?!
Nu, nu asa se manifesta. Ci mi se incetoseaza privirea pentru o secunda. Nu am avut in viata mea probleme cu vederea, deci nu stiu ce sa fac. Oftarmolog, da. m`am gandit si eu la varianta asta, sa stii`. dar. nu m`a dus mama.
Multumesccc mult.`! :* Sunt foarte frumoasee cele negre.