E o prostie sa te lasi complexat de ceea ce spun altii,crede-ma!
Am mai povestit asta o data,dar o sa ti-o spun si tie,poate intelegi ceva.
In facultate aveam un coleg foarte bun la invatatura,era seful de an,dar era urat,avea cosuri,cap tesit, era slab si desirat, purta ochelari, ce mai, un caz disperat...si termina facultatea!
Dupa multi ani(vreo zece cred), ma trezesc intr-un mall ca imi zambeste fericit si plin de prietenie un barbat foarte sexy, la brat cu o bruneta traznet...am dat sa trec mai departe,nu-l cunosteam!
Ei bine,era amicul meu cel urat din facultate!
Se ingrasase niste kilograme,avea o tunsoare la moda si un ten luminos,era imbracat cu gust si ceea ce m-a frapat a fost privirea lui! In facultate,privirea lui era stinsa,rugatoare,cauta un locusor sa se aciueze,acum privea increzator si mandru in jur,era imposibil sa nu-ti atraga atentia!
Omul isi invatase lectia si se autodepasise,lasa-se complexele in urma!
Asta trebuie sa faci si tu!
Esti abia in clasa a saptea,ai inca de trecut prin zeci de transformari fizionomia si trasaturile tale abia acum incep sa se maturizeze,nu ai nici un motiv sa te complexezi singur!
De altfel,multi dintre actorii cei mai vestiti si frumosi de azi,in copilarie si adolescenta,aratau ca niste veritabili monstri,povestea ratustii celei urate devenita o frumoasa lebada,se aplica perfect in lumea noastra umana!
In plus,daca din interiorul tau izvoraste convingerea ca esti "urat",asa te vor vedea si ceilalti, e un truc de psihanaliza!
Ia devino tu nepasator si nu da doi bani pe ce auzi in jur, arata ca esti multumit in pielea ta si vei vedea cum lucrurile se schimba!
Total!
Ajunge sa te convingi pe tine, initial, apoi vor veni si ceilalti la rand!
Ai inteles.
Si oamenii solizi pot fi urati. Daca tu te simti urat inseamna ca asta este realitatea, accept-o, nu toti oamenii pot fi frumosi d.p.v fizic.