| k1duTzuu a întrebat:

TPU, stiti acum vreo saptamana,, 1 saptamana si 4 zile mai exact intr-o joi dupa-amiaza, am lovit un tip cam de varsta mea cu pumnul. El era smecher in fata fratelui mai mic si chestii dintr-astea, M-am dus usor la el, am tinut un dialog scurt si apoi bang, una peste fata, mai exact intr-un ochi cred, si am tinut pumnul bine strans dar am lovit cu putere si am prins doar cu ultimile 2 monturi (degetul ala mic si celalalt din stanga s-a) am 14 ani deci am lovit unu` de 15 ani cred dar i-am dat sanatos de i-am facut ochiul dublu laughing si acum inca mai am mana putin umflata si ma doare chiar, ce sa fac sa nu ma mai doara? big grin multumesc big grin

6 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Nu-i o laudă că te poți face respectat prin violență ci un defect care te poate duce ușor-ușor spre nevoia de a deveni un monstru, o fiară sălbatică, de care te ferești ca să nu o ''încasezi''. Dacă ăla-i bătut în cap poate chema ''gașca'' să te rezolve și cred că ar trebui să te consideri norocos că te doare puțin.Nu,că mă urăști că nu ți-am zis ''Bravo!''? Cred că ai destul creier ca să vezi că n-am zis nimic cu răutate.

| Manea_Marius_Gabriel_1991 a răspuns (pentru zurick):

Te uiti prea mult la filme cu mafioti.

| k1duTzuu explică (pentru zurick):

Bine, inteleg, dar de acum ce sa mai, ce a fost a fost si acum cred ca sunt de aceeasi parere cu tine.

| Melcul a răspuns:

Mergi la farmacie si iti vada farmacista o crema sau unguent. Daca nu direct la doctor.Ai vazut ce se intimpla daca esti bataus de la virsta asta.

| k1duTzuu explică (pentru Melcul):

Da, ei na la varste mai fragede laughing