Nu vei mai fi asa cand vei intalni oameni falsi in viata ta.
Toate la timpul lor.
In schimb,daca chiar vrei poti face o vizita la un psiholog.
Te poate ajuta sa devii putin mai,,rebela".Cum a facut Rose in,,Titanicul"
Poti incepe usor daca chiar vrei,sa incepi sa vorbesti cu,,Ba".
Daca te supara cineva ii poti zice,,prostule" sau,, fraiere".
Ca sa nu jignesti lumea.
Nu ar trebui sa te schimbi.
Daca esti finuta e bine.
Nu sunt multe fete ca tine.
Nu te schimba doar de parerea lumii.
Daca vrei neaparat, incearca.
Dar nici eu, nici x, nici y nu iti poate spune sigur cum sa o faci.Iti putem da sfaturi, dar nu te putem schimba noi.
Descopera-te pe tine cea din interior.
Gaseste partea aia a ta un pic mai rea din tine.
Daca nu reusesti, e bine. Poate universul si Dumnezeu nu vrea sa te schimbi.
=**
Da,la asta ma refer
Pune o poza aici, sa te vedem cat esti de finuta si moale... ca sa putem sa ne facem o imagine si totodata sa iti dam sfaturi bune.
Ma refer la caracter, chiar si atunci cand cineva e rau cu mine, eu tot nu ii raspund cu aceeasi moneda
Dar asta este un lucru foarte bun!
Inseamna ca esti o fiinta verticala, mult mai inteligenta si mai cu bun simt, decat mitocanul sau obraznica care te jignesc.
Pentru atata lucru, nu trebuie sa te cobori la nivelul lor, ca sa le raspunzi cu aceeasi moneda, dimpotriva.
Pai nu ai cum, asta esti tu, si asa ramai, trebuie sa te simti bine asa, sunt multe asa, si nu au o problema.
Cine te place ca om, ca amic, ca iubita, te place cum esti, si te vei simti bine si cu tine si cu ei.
Ba da, dar nu mult, doar 40 %
Tu stii, dar aceste atribute sunt foarte atractive la o femeie pentru ca sunt reprezentarea femintatii și am impresia ca vrei sa le schimbi ca o reacție împotriva unui prost tratament din partea unor persoane.
Ce încerc să zic e că... nu te schimba doar pentru ca altii te-au tratat prost si vrei sa le arati "cine e seful" sau sa le arati ca poti sa fii si altfel
Te vei schimba de la sine în urma întâmplările negative. Iar dacă nu societatea te va marginaliza.
AleMia întreabă:
Liviuanonim întreabă: