| 4b a întrebat:

TPU... ti se pare usor sa ierti?!thinking

Răspuns Câştigător
| Liviu a răspuns:

Iert da nu uit -.-
Eu unul iert dar de uitat never'
Si te lovesc cand iti e lumea mai dragahappy
asta mie genuthinking
ca data viitoare sa nu mai faci -.-

11 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

De obicei iert, dar contează şi gravitatea faptului. Dacă este foarte grav, nu iert; din contră port ranchiună.

pa, pa.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Depinde de ce anume trebuie să iert, dar iert foarte greu şi uit la fel de greu. Baftă!

| AnnaMariaaa a răspuns:

De iertat nu este tocmai asa de greu, dar de uitat estestraight face

| Mandy a răspuns:

Depinde, daca persoanei respective ii pare rau, iert cu usurinta, insa daca e cu nasul pe sus, nu iert, ofer ignoranta

| lyrics a răspuns:

Ma supar repede, si imi trece la fel de repede.
si de iertat...iert.depinde si de caz.
dar de uitat, nu prea

| AnemonaP a răspuns:

Cateodata este greu sa-i ierti pe altii chiar daca au gresit foarte mult, dar la randul tau si tu vei fi iertat mereu trebuie sa ierti sau daca nu incerci sa te gandesti foarte bine si o sa vezi ca a gresit un pic sau daca a gresit mult se simt vinovati sau chiar daca nu se simt sa-i ierti

| BlueDreams a răspuns:

Nup, mi se pare mai greu sa imi cer iertare, asa sunt eu.Iert daca iubesc foarte mult, iert daca consider ca si eu am avut partea mea de vina, ier daca persoana in cauza inseamna foarte mult pentru mine, iert pentru a acorda o a doua sansa, iert ca sa-mi demonstrez mie ca toti avem dreptul sa gresim si ca si eu pot sa fiu in locul acelei persoane, iert daca stiu ca are suflet bun si a fost ceva de moment, iert ceva ce nu m-a ranit foarte tare, acord a doua, a treia... a noua sansa daca e nevoie si chiar imi pasa, in unele cazuri iert si chiar uit, iert daca vad ca indradevar ii pare rau,... un singur lucru insa nu pot sa iert, tradarea.Deci e usor sa ierti daca intr-adevar vezi ca ii pare rau si daca tu simti ca mai merita.Succes!

| pItIcOt_7652 a răspuns:

A ierta e omeste. iar slabiciunea mea este ca iert orice! dar ma simt bine cand iert desi sufar ''in mine'' pentru c ca nu pot uita

| Gabytzaa98 a răspuns:

Depinde de persoana si de ce ti-a facut happy eu una... iert doar prietenii foarte apropiati...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este usor sa ierti, insa nu poti uita.

| teodortim a răspuns:

Ti se pare usor sa iubesti? iubire, iertare, ura, etc. fac parte din aceeas familie.si cred ca un om normal care gandeste normal, poate sa ierte la fel de usor cum poate sa iubeasca! si daca vrei iti dau un exemplu splendid, de a ierta>cu toti stim ca acum de craciun s-a nascut Domnul Isus si asta sarbatorim, si mai stim ca de pasti a murit pe cruce pentru pacatele noastre, tin sa iti spun ca Domnul isus a murit pentru ca a fost iubire a murit pentru noi toti dincauza ca i-a fost usor sa ne ierte, daca nu ne ierta fix acolo in piata cand era batut cu bice cu carlige la capete(nust daca ati vazut vreo data un bici de ala asa ca vreau sa ii fac o descriere:era un bici cu multe suvite de piele si la capatul fiecarei suvite de piele era innodat un metal ca un carlig si cand dadea in el si tragea biciu ca sa ii mai dea una rupia carnea de pe el la propriu)Domnul Isus a iertat si pe aci care iau facut asta acolo in piata. daca nu ii ierta doar zicea "Tata nu mai vreau sa indur nimic adu ingeri si distrugei pe toti care-mi fac rau"si Dumnezeu trimitea cred ca trimitea! dar la intrebarea de la inceput care ti-am pus-o si tie el a raspun ca "usor, e usor sa iubesti"si nea iubit usor fara sa stea prea mult pe ganduri si nea iertat! daca el nu ne ierta acum tu nu ai mai fi pus intrebarea asta ma crezi? te rog sa imi raspunzi la intrebare daca doresti! si scuze daca ti-am facut o morala si o predica,big grin doar am vrut sa iti spun ce simt eu acum de craciun! Gbu!

Întrebări similare