Dacă toți colegii tăi sunt niște idioți asta e problema lor.
Tu trebuie să te gândești la tine, la familia ta. Ce fac ceilalți cu viața lor nu trebuie să te preocupe pe tine.
Știu la ce te referi dar ei că ultimi prosti se bagă în viața mea și a altora. Eu nu vreau asta ci doar să fim colegi la școală. Ei sunt animale care îți strică reputația în toată viața ta chiar și online. Eu i-am blocat pe toți. Toți colegii mei sunt niște idioți care se încălzesc dacă ei o notă pe care o meriți. Nu se vor bucura nici macar o dată de binele tău. De acea am rupt toate legăturile cu ei.
Frate te înțeleg perfect, doar că ce legătură are ghicitoarea cu ce ai spus mai sus? Și app ce vrei sa afli? Că mai sus doar ai spus despre tine și colegii tăi, nu si întrebarea.
Cu ghicitoare am pus-o așa să fie ceva mai diferit. Iar eu am vrut să transmit un mesaj și poate să îmi dați niște sfaturi sau măcar să știu că nu sunt singurul care nu mai suportă viață din cauza acestora. Ei sunt geloși, nesimțiți, uni chiar viitori pușcăriași (au băgat un copil de clasa a5 a cu capul în toaletă!) și tot așa. Ei mă urăsc iar eu îi urăsc. Ei se dau bine pe lângă mine doar când mă văd profesorii că sunt dat exemplu și după parcă mă bat cu vorbe și insulte. De acea urăsc învățământul în România.
Sper să ai o zi/noapte plăcută.
misauratcuviata întreabă: