anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU uite care e faza. Sunt baiat, am 15 ani si pentru prima data m-am indragostit cu adevarat de o fata cu care stiu ca voi coleg de liceu. Nu stiu ce sa fac, ne-am vazut o singura data. Daca deja are prieten. Nu am mai fost asa indragostit niciodata... AJUTOR.

Răspuns Câştigător
| Kerre a răspuns:

E ceva prin care trec toti adolescentii, deci ca sa-ti raspund la intrebare mai intai afla ce ii place fetei, apoi incearca sa fii pe placul ei si totul va veni de la sine, daca inca nu te-a observat prea bine pana acum, o va face pe viitor cu siguranta si poate se va si indragosti foarte curand de tine.(in primul rand poarta-te frumos, fetele apreciaza asta, apoi spune-i sincer ce simti pentru ea). Bafta multa!

| Unanonimoarecare123 a răspuns (pentru Kerre):

Multumesc asa voi face!(daca nu ma emotionez prea tare...)

3 răspunsuri:
| wpetterssone a răspuns:

Când cunosc o persoană mă uit la prezent, însă caut și despre trecutul ei.
Nu frumusețea trupească este importantă, ci frumusețea sufletului. Știi cum poți vedea frumusețea sufletului? O poți vedea prin comportament. Prin analizarea mișcărilor corpului, prin seria de cuvinte repetitive, prin acțiunile acelei persoane.
Cunoaște omul, înainte de a te îndrăgosti de el!

| Elide a răspuns:

Asa se intampla, e prima dragoste, cea care ne face să suferim cel mai mult, primii fiori, primii fluturi in stomac