anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU uite care e treaba.Va rog sa aveti rabdare si sa cititi tot.De obicei nu prea cer sfaturi,,pe net",dar acum fac o exceptie pentru ca stiu ca sunt pe aici cativa oameni mai cu experienta si mai culti asa.

Acum o luna am vazut pe ask-ul unei fete niste intrebari jignitoare, iar eu stiam sigur cine i le punea(doua fete).Mi-am facut un cont cu o porecla falsa si i-am zis tot ce stiam si i-am luat apararea.Ea a incercat sa afle cine sunt, dar eu nu i-am spus pentru ca facusem asta doar pentru distractie la inceput. Dupa cateva zile am intrat si i-am dat niste sfaturi...a vorbit foarte frumos cu mine si eu cu ea, dar doar prin ask.Si tot asa pana cand a inceput sa ma intrebe cine sunt.Eu i-am zis ca o sa ii zic la momentul potrivit(Nu credeam ca o sa vina vreodata).Am vorbit despre multe lucruri..despre fostul ei iubit, despre prietenele ei etc.Eu ii spusesem ca sunt din aceeasi localitate cu ea, dar asta i-am zis la inceput.Totul bine pana a zis ca vrea sa ne intalnim si sa vorbim atunci cand o sa vreau sa ii zic cine sunt pentu ca vede ca ma prind de multe chestii si sa imi multumeasca ca am ajutat-o.Am mai vorbit o saptamana si mi-a zis ca nu a mai intalnit un baiat care sa gandeasca asa ca mine si ca abia asteapta sa vina de la Bucuresti ca sa ma cunoasca.

Am uitat sa va zic un lucru esential.Eu am facut rost de parola de facebook a uneia dintre fetele alea doua care ii puneau intrebari jignitoare pe ask(treaba mea cum) si i-am dat-o(a avut cateva dubii despre mine, dar si-a dat singura seama ca eu ii voiam decat binele). Avea mare incredere in mine in timpul in care eram doar un fel de anonim pentru ea deoarece mi-a dat si parola ei de mess sa ii zic ip-ul celui care se conectase pe mess-ul ei(ii aflase cineva parola).

A venit...i-am zis cine sunt(i-am zis din timp sa nu se astepte la un Fat-Frumos, dar nici urat nu sunt)..nu mi s-a parut prea incantata chiar daca nu ne vazusem niciodata(eu o vedeam mereu pe ea).Am vorbit putin in prima seara pentru ca i-am zis tarziu si se bagase la somn(era fix in ziua cand a venit de la Bucuresti).Am uitat sa va zic ca i-am zis ca incerc sa ii fac rost si de parola acelei fete, dar de mess, acesta este singurul motiv pentru care m-a bagat a doua zi in seama(credeti ca incearca doar sa profite?).In schimb am vorbit foarte mult cu ea in a doua seara cand nu mai eram un anonim...pe faebook am vorbit.Cred ca i-am lasat o impresie buna deoarece i-am zis multe lucruri frumoase.

Ea a propus din nou sa ne vedem inca din prima seara cand i-am zis cine sunt, dar a doua zis a zis ca e pedepsita(adica azi trebuia sa ne vedem)(i-a confiscat si telefonul de pe care statea pe net, i l-a doat doar putin azi atunci cand m-a intrebat daca am reusit sa aflu parola aceea).Eu ii zisesem sa ma anunte cand nu e fata aceea pe mess.Nu a zis,,buna ce faci" etc doar,, vezi ca e x-uleasca pe mess".

Ideea e ca eu m-am cam indragostit de ea, dar ei ii place de alt baiat, dar el are prietena(asta am aflat singur ...de la altcineva....ca ii place de el)

O sa ii dau parola maine cand o sa intre pe facebook.De vazut cred ca o sa ne vedem pentru ca eu i-am zis ca nu vreau sa se simta obligata sa ne vedem, iar ea a zis ca daca nu vroia nu mai aducea vorba despre asta.

Acum ce ma sfatuiti sa fac, ce sa ii zic(sa ii zic atunci cand ne vedem sau pe mess)

PS: Eu am 18 ani, iar ea 16(si e destul de dorita de baieti)

8 răspunsuri:
| Demonull a răspuns:

Aoleo ce lung e.te place, vrei sa iti desenez? nu sunt talentat si mi-ar iesi doar niste capre in calduri...
Norocosule, de fapt e si indragostita de tine. modul de a fi, asta conteaza mult happy

| diavolitadulce a răspuns:

Buna, interesant! mi-a facut placere sa citesc asta tinand cont ca tu ai intentii bune. Nu cred ca vrea neaparat sa profite. Am trecut si eu printr-un astfel de moment, aproape identic. De un lucru sunt sigura, acum ea cauta oarecum razbunarea pe acele fete. Momentan asta o preocupa cel mai tare dar cred ca va mai vorbi cu tinesi dupa ce vor trece toate acestea. Vorbeste cu ea si spune-i ca o placi dar fata in fata. Nicidecum pe net sau la telefon. E mai placut sa ii faci complimente si sa ii spui ca o placi privind-o in ochi. asa va vedea cat esti de sincer si sigur iti va aprecia gestul. Acum ramane la aprecierile tale. Bafta! happy

| tibimania a răspuns (pentru diavolitadulce):

Multumesc pentru sfat...pana acum este cel mai bun

| diavolitadulce a răspuns (pentru tibimania):

Mi-a facut placere sa te ajut. In caz ca mai ai nevoie de ceva lasa-mi un mesaj sau ma gasesti la p_rasfatata_official@yahoo.com Sper sa mearga si sa aveti o relatie frumoasa

| BlakeLively a răspuns:

Este evident ca fata nici nu s-a gandit ca tu te-ai indragostit de ea. Ii place de alt baiat, tu pentru ea nu esti decat un 'PRIETEN', un 'AMIC' care a ajutat-o foarte mult. Daca eram in locul ei, nu m-as fi comportat la fel. As spune 'multumesc' sau macar un 'buna'. Sigur urmareste sa se salveze, pentru ca daca nu era asa nu te lasa s-o ajuti, sau nu lua nici macar id acelei fete.
Intalneste-te cu ea, incearca sa va imprieteniti mai mult, si poate totusi se leaga ceva. Daca nu, uit-o, mai sunt si altele. Spune-i ce simti, vezi cum reactioneaza.
(m-ai impresionat cum ai aflat tu toate acele lucruri).
Bafta!

| AlinnaAly a răspuns:

Buna! Probabil si ei ii place de tine, pentru ca altfel nu ar fi adus vorba sa va vedeti. Sfatul meu este sa nu ii arati din prima ca esti indragostit de ea, pentru ca ar putea sa profite de lucrul acesta. Lasa lucrurile sa vina de la sine si vezi ce se intampla. La prima intalnire sigur iti vei da seama daca si ea te place, pana atunci fi prudent. Ai facut un lucru foarte bun ca ai ajutat-o cu acele fete care spuneau lucruri urate despre ea. Pentru asta s-ar putea sa iti fie si ea recunoscatoare. Multa bafta!

| arianaregina10 a răspuns:

Eu zic sa-i spui. Poate si ea vrea sa incercati o relatie sau in cel mai rau caz a profitat de tine. Oricum daca nu risti nu castigi.

| SayaSasuke a răspuns:

Si eu zic sa-i spui men ea te place crede-ma din ce am inteles eu.