Aoleo ce lung e.te place, vrei sa iti desenez? nu sunt talentat si mi-ar iesi doar niste capre in calduri...
Norocosule, de fapt e si indragostita de tine. modul de a fi, asta conteaza mult
Buna, interesant! mi-a facut placere sa citesc asta tinand cont ca tu ai intentii bune. Nu cred ca vrea neaparat sa profite. Am trecut si eu printr-un astfel de moment, aproape identic. De un lucru sunt sigura, acum ea cauta oarecum razbunarea pe acele fete. Momentan asta o preocupa cel mai tare dar cred ca va mai vorbi cu tinesi dupa ce vor trece toate acestea. Vorbeste cu ea si spune-i ca o placi dar fata in fata. Nicidecum pe net sau la telefon. E mai placut sa ii faci complimente si sa ii spui ca o placi privind-o in ochi. asa va vedea cat esti de sincer si sigur iti va aprecia gestul. Acum ramane la aprecierile tale. Bafta!
Multumesc pentru sfat...pana acum este cel mai bun
Mi-a facut placere sa te ajut. In caz ca mai ai nevoie de ceva lasa-mi un mesaj sau ma gasesti la p_rasfatata_official@yahoo.com Sper sa mearga si sa aveti o relatie frumoasa
Este evident ca fata nici nu s-a gandit ca tu te-ai indragostit de ea. Ii place de alt baiat, tu pentru ea nu esti decat un 'PRIETEN', un 'AMIC' care a ajutat-o foarte mult. Daca eram in locul ei, nu m-as fi comportat la fel. As spune 'multumesc' sau macar un 'buna'. Sigur urmareste sa se salveze, pentru ca daca nu era asa nu te lasa s-o ajuti, sau nu lua nici macar id acelei fete.
Intalneste-te cu ea, incearca sa va imprieteniti mai mult, si poate totusi se leaga ceva. Daca nu, uit-o, mai sunt si altele. Spune-i ce simti, vezi cum reactioneaza.
(m-ai impresionat cum ai aflat tu toate acele lucruri).
Bafta!
Buna! Probabil si ei ii place de tine, pentru ca altfel nu ar fi adus vorba sa va vedeti. Sfatul meu este sa nu ii arati din prima ca esti indragostit de ea, pentru ca ar putea sa profite de lucrul acesta. Lasa lucrurile sa vina de la sine si vezi ce se intampla. La prima intalnire sigur iti vei da seama daca si ea te place, pana atunci fi prudent. Ai facut un lucru foarte bun ca ai ajutat-o cu acele fete care spuneau lucruri urate despre ea. Pentru asta s-ar putea sa iti fie si ea recunoscatoare. Multa bafta!
Eu zic sa-i spui. Poate si ea vrea sa incercati o relatie sau in cel mai rau caz a profitat de tine. Oricum daca nu risti nu castigi.