| gaby_2978 a întrebat:

TPU va rog frumos sa ma ajutati nu mai pot a inebunit maicamea ca m-a rugat sa ma las de tigari si a venit seara de la servici si mi-a mirosit geaca a tigarii...in fine eu nu prea am vrut sa mai dau ochii cu ea ca ma enerveaza. Si astazi ma suna sorumea pe la 2:30 ca ea pleaca de acasa si ca a batut-omaicamea ca nu ii da bunaziua cand intra. M-am enervat de nu am mai putut, l-am sunat pe unchi-meo ca el intotdeuna ma inteles si ma ajutat nu stiu ce i-a spus maicamea la tel ca am inceput sa ma cert cu el si mi-a spus sa ma duc la magazin sa imi iau un pistol si sa ma impusc in cap...crying nu mai stiu ce sa fac sunt terminat imi vine sa ma omor si totusi am 18 ani si sorumea 12

Răspuns Câştigător
| mishuzuchan a răspuns:

Ia-o pe mama ta si mergi la un pshiholog clar nu cred ca ea poate sa creasca ink un copil in halul asta incearca sa nu mai fumezi si sa o asculti nu o mai enerva si u poate trece prin ceva un moment mai dificil si orice ai face sa nu-ti treaca prin cap sa faci ce tio zis unchiul tau este adevarat ca omul cand e nervos nu se prea poate controla ( succes sper sa fie mai bine iti tin pumnii si te puup )

0 răspunsuri: