Hey! cine te-a pus sa le spui de cine iti place? Eu zic asa. ramane anonim pana esti sigura ca este numai al tau! le zici cati place de cineva dar nu il arati! scumpa, acum nu cred ca mai ai vreo sansa. Nu ar fi frumos din partea ta sa ii furi iubitul prietenei tale! + ca nu cred ca sunt impreuna,probabil au vorbit mult mai multe decat crezi tu, s-au placut, iar acum se intalnesc. Mi se pare ceva normal. Spune-i pe mess...stiu ca este greu,dar spune-i baiatului ce simti. Nu sti cum va reactiona; x. Si sa inveti din asta si alta data sa nu mai arati baiatul de care iti place,poate doar celei mai bine prietene. Acum nu ai ce sa faci decat sa fi egoista,sa speri ca nu se vor potrivi! Nu renunta,incearca,lupta in continuare, ca nu sti ce se va intampla! Dar daca baiatul iti zice sincer ca nu vrea sa fie cu tine. Cauta pe altul :* Te rog, tine-ma la curent! Sa te mai sfatuiesc pe parcurs:* Da-mi add anettye_4you.
Hei Si eu cred ca o place pe cealalta fata, dar oricum cred ca baiatul nu te merita. Din punctul meu de vedere, e o prostie ca o fata sa'i ceara prietenia baiatului sau sa'i spuna direct ca il place. Pff Se pare ca prietena aia a ta nu stie cum sa se comporte cu un baiat, iar baiatul cu fetele. Sfatul meu: Gaseste'ti altul sau incerca sa discuti cu fata aia (spundandu-i ca il iubesti mai mult ca orice) Poate va intelege si te va ajuta sa-l cuceresti Good Luck!
E evident că o place pe fata aia şi pe tine nu.mai ales că ţi-a răspuns în silă.din moment ce vrea să se întâlnească cu ea, i-a dat like-uri.e evident că o place şi vrea să îi dea o şansă. Nu poţi decât să treci peste, nu văd cum i-ai putea impune lui de cine să îi placă.
Ssss si ce vrei sa fii cu el? spune-i ceva...sau o sa visezi la. bagate in seama scoatei un ochii fii tupeista...
Wa.gaseste altul care sa te merite. sunt destui baieti pe lumea asta o sa il gasesti tu pe ala potrivit pentru tine:*
Andrei67y5 întreabă: