| BLURREDLINES a întrebat:

TPU, voi aveti vreun profesor nebun in scoala? big grin

Răspuns Câştigător
| alinaloveyou a răspuns:

Da la noi e aia de germana ii zice unui baiat (care intr-adevar e dus) ii zice „bai nefericitule„ sau citez „ off pisici pisicute„ sau „lasati-ma dracu ca ma arunc pe geam„ sau una foarte tare o data " in alti ani am avut niste copii pe care i-am invatat verbul putzen(a curata) si Satana ala s-a dus la parinti sa le zica ca le-am vorbit despre ****„ deci practic la asta am cazut jos de pe scaun de ras.

12 răspunsuri:
| Ripqer a răspuns:

Numa' unu...laughing)
Avem mai multi, de fapt daca stau sa ma gandesc cam 80% din profesori ''nu au tiglele pe casa ''winking (:

| VladM15 a răspuns:

Da una de fizica.

| mola a răspuns:

Sigur ca da. Una care acum nu mai e profesoara noastra de geografie. Ne arunca scaunele pe geam cand raspundeam gresit -_-

| alepup21 a răspuns:

Da

| SoreMihalacheSorina a răspuns:

Sinceeeer....Nu! Doar sunt glumeti, unii! Aaaa..Ba da doar unul!@! laughing)

| ClauCS99 a răspuns:

Da,de fizica de religie, de chimie, de tehnologie, sunt multi dar cine stie cine vede astalaughing

| AtateaConditii a răspuns:

laughing am avut unu in generala, profu de engleza era asa de nebun se stresa din orice, mereu gandea negativ ca de ex: MAi baiete lasa pixu ca poate iti i ntra in ochi. Mai am una de antreprenoriale in liceu, ne povesteste despre iubitul ei ca se impaca si se cearta fara sa o intrebam, canta la ore colindelaughing.

| Doηηa a răspuns:

Profesorul de geografie si cea de religie(diriginta). laughing

| Dariusuu a răspuns:

Nebun nu.

Doar frustrat.

| IloveME a răspuns:

Fiecare cred ca-l are!
Al meu era de muzica, numai muzica nu invatam la ora lui, ne povestea tot felul de prostii din copilarie, cum si-a omorat cainele! mirosea de groaza! odata am intrat in cancelarie pentru a duce un catalog si era acolo, manca slanina cu ceapa! laughing

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fiecare profesor este nebun în felul său!
Pa, pa.

| DyDyLiVeS4MuSiC a răspuns:

Da.Profesorul de muzica, dar acum nu mai fac cu el.
P.S Este bunicul meu laughing