Da la noi e aia de germana ii zice unui baiat (care intr-adevar e dus) ii zice „bai nefericitule„ sau citez „ off pisici pisicute„ sau „lasati-ma dracu ca ma arunc pe geam„ sau una foarte tare o data " in alti ani am avut niste copii pe care i-am invatat verbul putzen(a curata) si Satana ala s-a dus la parinti sa le zica ca le-am vorbit despre ****„ deci practic la asta am cazut jos de pe scaun de ras.
Numa' unu...)
Avem mai multi, de fapt daca stau sa ma gandesc cam 80% din profesori ''nu au tiglele pe casa '' (:
Sigur ca da. Una care acum nu mai e profesoara noastra de geografie. Ne arunca scaunele pe geam cand raspundeam gresit -_-
Sinceeeer....Nu! Doar sunt glumeti, unii! Aaaa..Ba da doar unul!@! )
Da,de fizica de religie, de chimie, de tehnologie, sunt multi dar cine stie cine vede asta
am avut unu in generala, profu de engleza era asa de nebun se stresa din orice, mereu gandea negativ ca de ex: MAi baiete lasa pixu ca poate iti i ntra in ochi. Mai am una de antreprenoriale in liceu, ne povesteste despre iubitul ei ca se impaca si se cearta fara sa o intrebam, canta la ore colinde
.
Fiecare cred ca-l are!
Al meu era de muzica, numai muzica nu invatam la ora lui, ne povestea tot felul de prostii din copilarie, cum si-a omorat cainele! mirosea de groaza! odata am intrat in cancelarie pentru a duce un catalog si era acolo, manca slanina cu ceapa!
Da.Profesorul de muzica, dar acum nu mai fac cu el.
P.S Este bunicul meu
Crystal2004 întreabă: