| KaterinaPetrova01Vampire a întrebat:

TPU vreau sa va spun ceva de vreo 2 zile vad intruna numerele 18 si 28. Si nu s-au intamplat lucruri placute. De fiecare data cand ma gandesc la numerele astea si credeti-ma ca nu mi le pot scoate din cap simt o vibratie rece in corp. Iar astazi la ora 12:28 am cazut pe parchet pe spate si credeti-ma ca nu a fost ca si cum as fi cazut pe puf. Iar pe 18 august este ziua mamei mele si este si un botez tot in ziua aia. Ajutor! Dau funda unui raspuns ajutator. Cei care nu cred sa-si tina parerea pentru ei. Si sa nu aud ca m-am uitat la nu stiu ce filme sau ca m-am gandit la nu stiu ce va raportez raspunsu.

4 răspunsuri:
| SimonaQs a răspuns:

Nu stiu ce sa zic... Poate sunt numerele tale ghinioniste nu stiu si cine stie ce ti se mai intampla.Sincera sa fiu eu cred in ghicitoare si iau si varianta asta poate vrea cineva sa iti faca rau :-(

| somebody121 a răspuns:

Ar putea fi doar o coincidenta....doar cazi si la alte ore.Insa daca nu e o coicidenta, gandeste-te ce semnificatie au, poate cineva vrea sa iti trimita un semn, poate chiar inseamna ceva sau si mai bine du-te la un preot si spovedeste-te, el iti va explica mai bine.

| KaterinaPetrova01Vampire explică (pentru somebody121):

Mda... multumesc de "sfaturi". Am fost la biserica draga si m-am spovedit asa ca nu ma lua la misto.