Dupa intrebarile puse aici, este clar ca etsi novice si indiferent ca-l provoci sau nu, vei manca bataie.
Sfatul meu este, sa nu te dai cocos la unul care stie sa bata, ca sigur o furi pe spinare si te faci de rusine la toata scoala.
Loviturile de picior sunt greoaie dar provoacă pagube mai mari as putea spune. Cele de pumn sunt rapide dar ai nevoie de mai multe ca sa faci ceva. Eu cred ca tu ar trebuie să inveti cum să dai cu pumnul si să ții garda ca sa nu cazi ca sacu de cartofi de la început . În cazul de fata dacă ai putea să îl faci pe el să dea prima lovitură e si mai bine faza aici e ca trebuie sa stiu sa parezi si iti dau si un pont pentru chestia asta : Ia du-te in oglindă si prefă-te că povesti pe cineva cu pumnul sau piciorul si fii foarte atent la umeri. De fiecare data când tu povesti umărul se misca într-un anumit fel si iti da un timp foarte scurt de decizie ( stai sau te dai înapoi ). Dacă îl faci într-un fel sa dea el primul si ii dai si tu acolo una- două lovituri iesi mai câștigat ca el care face box de atâta timp nu ar trebui să fie lovit de un începător. Câteodată în viața e bine dacă iei bătaie dar măcar sa știi tu ca ai dat si tu ( un pumn doi acolo ) decât să te bată ala asa una două.
Schimba tactica!
el face misto, are un complex ceva fata de tine, vezi ca esti mai bun tu decat el pe un alt domeniu : scoala, fete, ai carisma poate, ai ceva ce el nu are. Pe terenul ala sa "te batzi " cu el.
Intelegi? atrage-l in "ringul tau" adica acolo unde esti tu meserias, fa-l praf pe domeniul ala si pe urma gata problemele. te va respecta si te va ocoli. pentru ca stie ca poate sa si piarda.
nu te sfatuiesc cu pumnii.
O lovitura in tampla bine tintita si suficient de puternica incat sa uite cum il cheama. Dar trebuie sa fie surpriza, sa nu se astepte la pumn.
Off-topic:
Dupa asta, o sa primesti +Respect, +5000 Cash, +Melee Skill, +Muscle, Misiuni noi la S-ul de pe harta, Deblochezi teritorii noi pe care sa le castigi prin alte activitati de genul.
Frate, daca stie sa se bata, nu te risca. Iti iei bataie, si te faci de ras la toate gagicile, si mai pupi tu relatie la sfantu asteapta.
Cand vine sa se ia de tine, pur si simplu treci pe langa el. Daca faci asta de multe ori o sa se infurie. Daca vine violent spre tine sa te bata etc, spune-i calm sa te lase in pace. Daca te loveste, pune-i usor un picior in spatele picioarelor lui si impinge-l pe spate. Daca ai noroc, pica, se loveste la cap si crapa. Tu nu poti fi acuzat de nimic, daca ai martori care vad ca el a inceput, iar lumea a mai scapat de un cocalar, fucboi, bulangiu sau cum vrei sa ii spui.
Pace.