Stai putin, sunt nelamurit: vrei o compunere elaborata pentru a o copia si a o preda la scoala (daca da, spune-mi si ce clasa esti, te rog), sau esti doar curioasa cum ne-am petrecut noi vacanta de iarna?
Pai vacanta de iarna mi-am petrecut`o cu prietenii si familiaa...in primele zilee de vacanta am stat cu prietenii al o bulgareala la o ciocolata caldaa ascultand muzica si stand cu persoana iubitaa:X.de craciun am fost la tara si am stat cu familia seara ma duceam in club cu prietenii:X si ma distram ajungand acasa pe la ora 4-5 ca atunci se trezeau ai mei si nu vroiam sa stie ca am fost in club camm atat nu este prea interesant
Voi sunteti toti in aceeasi clasa?
daca imi dai un text, til pot traduce, eu n-am imaginatie. poti sa ma gasesti pe id-u de mess : mussic14
bafta
Esti cam pretentioasa, stiai? Pai si tradusa si aia si aia. E tema pentru scoala, asa-i?[Daca da, e deplasat sa stii, povesteste ce ai facut tu, sau macar inventeaza ceva...]
Ma rog: Vacanta am petrecut-o in cea mai mare parte la bunica.Inainte de asta am mers la petrecerea unei prietene, care cred ca a fost cel mai tare lucru pe care l-am facut in tot timpul liber pe care l-am avut, bineinteles, asta si noaptea dintre aniDe Craciun pot sa spun ca a fost diferit, in sensul mai rau.
anonim_4396 întreabă: