Da, stim cu toti ca asa se intampla in fiecare zi. Si totusi...stie cineva cum sa opreasca asta? Stim[noi, copii] sa vorbim cu parintii liber si unora sa le explice efectele unei sarcini, mai ales la varsta asta? NU. La tot ce se vede la T. V, prin W. C si chiar intr-o scoala, cum poate sa nu iti influenteze gandirea? Totul s-a schimbat, de la povestile mamei mele si pana azi e o diferenta uriasa, nu spun ca e multa libertate, ci ca este prost folosita.
Suntem prea obisnuiti sa privim doar partea urata a lucrurilor.
Viata e frumoasa!
Incearca sa vezi partea plina a paharului!
Viata sexuala ca viata sexuala, dar macar sa se protejeze ca ies copii cu retard mintal, iar daca ies normali cine naiba ii creste?
Atata timp cand e democratie fiecare are dreptul sa faca ce vrea, e de datoria ta sa te distingi din turma sa iei o masura si sa lasi pe mai tarziu unele chestii numai asa generatia noastra o sa aiba o sansa.
Eu nu cred ca mai putem face ceva pentru ca, vezi tu, pana si adolescentii/tinerii au mintile intunecate, sunt usor influentabili si ce se da la tv e sfant pentru ei. Oare cati dintre noi se vor angaja intr-o astfel de "lupta"? Mie mi-e teama ca asta nu e apogeul, ci doar inceputul.