Nu ai specificat ce sex esti.In functie de asta se poate da raspundul. Daca esti fata (cred ca si la baieti se gaseste), foloseste deodorantul Rexona stik.Si eu am avut aceiasi problema si eram transpirata pana la coate vara, de trebuia sa merg doar cu bratele lipite de corp.Cu stikul Rexona am scapat definitiv.Nici un alt deodorant nu mi-a fost atat de bun ca acesta.Transpiratia nu se vede asa de tare pe haine sintetice, pentru ca acestea nu o absorb, dar in nici un caz nu-ti recomand sa porti asa ceva, care te fac sa transpiri si mai tare.Pentru baieti, daca te referi de transpirat in alt loc decat subrat, nu am raspuns.
Pai sa fie un material bun[bumbac, in]
O bluzita din in, alba...bluze albe...
Oricum transpiratia se cunoaste pe orice culoare fiea ea roz, bej neagra... poti incerca cu apa stropeste o bluza roz, bej neagra...nu se cunoaste se uda, asa face si transpiratia.
Totusi transpiratia, produce neplaceri, dar totodata e si bine ca transpiri elimini toxine sau nu mai stiu ce din corp.
Foloseste lady spead stick, e foarte bun
Pai in general cele cu textura (dungi, liniute, stiu si eu, cu mai multe modele) si in general alb, negru(atentie, caci pe negru se pot vedea urme albe daca nu folosesti un deodorant bun) si culori pastelate ingenerall combinate cu alb. Ca materiale nu stiu... oricum chestia asta nu tine de un material anume. Incearca sa folosesti un deodorant buna, chiar daca transpiri macar sa nu aiba miros neplacut, si nu te pacali sa dai mai multi bani pe n deodorant din farmacii ( de ex eu am dat 26 de lei p un deodorant de la Vichy, am aceeasi problema ca tine) pentru ca nu au nici un efect! Eventual cumparati pe parcurs mai multe bluze mai largi in zona subratului.
Take care
Si pe hainele albe se vad petele de transpiratie.niste pete galbui.si eu transpir mult si nu sunt grasa.sunt chiar slaba.eu folosesc in fiecare zi spray-deodorant dove.si la mine merge
Mm albul ar fi un lucru indicat dar exista si solutii cae ajuta sa nu transpiri da roade sa stii
dupa ce iti faci dus/baie/ ce vrei tu
sa te dai cu bicarbonat de sodiu e ca un fel de deodorant numai ca este mai mult un fel de absorbant al transpiratie incearca nu te costa nimic
Ai putea sa porti mult mai multe tricouri din bumbac.de diferite culori. alb, roz deschis, crem, bej...
Nu ai ce sa faci toata lumea transpira trebuie sa te speli de mai multe ori pe zi si foloseste si tu ceva de dat sub brat eu ma dau cu lady speed stick si cred ca pe culoarile deschise nu se vede